Хитрий трюк зробить простий салат розкішним: що зробити з капустою, щоб вона стала неймовірно смачною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Чудовий рецепт салатика на щодень](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/dd/f01b4ca4-018818233229dad4d65614cef3102dd6.jpg?v=1869_1)
Секрет у тому, щоб ошпарити капусту
Ми ділились рецептом смачного салату "Нарцис". Тепер ділимось рецептом апетитного салатика на щодень.
Цей салат з капусти — справжня знахідка для тих, хто шукає швидку, смачну та корисну страву. Завдяки ошпарюванню кип'ятком капуста стає неймовірно смачною. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 1/2 капусти середнього розміру
- 1 огірок
- 1 помідор
- 4 пера зеленої цибулі
- 2 пера зелені часнику або 1 зубчик часнику (за бажанням)
Для заправки:
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 1 ч. л. паприки
- 1 ч. л. прованських трав
- 1 ч. л. рідкого меду
- 1 ч. л. зернової гірчиці
Спосіб приготування:
- Капусту наріжте смужками шириною близько 4 см і потім на шматочки. Перекладіть в миску, розділіть листочки руками.
- Обшпарте капусту кип'ятком на 10-15 секунд, потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Відставте на деякий час.
- Приготуйте заправку: змішайте в мисці олію, соєвий соус, мед, паприку, прованські трави та гірчицю. Наріжте огірок і помідор кубиками, додайте до капусти.
- Залийте салат заправкою, перемішайте і залиште на пару хвилин. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю та часник (за бажанням).
Перемішайте салат ще раз перед подачею до столу. Також ми ділились смачним рецептом кабачків.