Змішайте крабові та ківі: найнезвичайніший варіант улюбленого салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Салат з крабовими паличками та ківі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/c5/2c577919-eddcf9c703ee05574f952a508c11ec5a.jpg?v=3363_1)
Цей салат здатний здивувати і близьких, і гостей
Серед різних салатів один із найпопулярніших – з крабовими паличками. Якщо вважаєте, що цією стравою неможливо здивувати — приготуйте її з ківі.
Головне в цьому рецепті Shuba – його простота та швидкість виконання. Цей салат задовольнить потреби у легкому та смачному обіді та стане гарною закускою для святкової вечері. До того ж для його приготування вам знадобляться трохи бюджетних інгредієнтів. Салат можна подати в салатнику, а можна викласти у формі кола – для цього необхідно в центр плоского блюда поставити склянку і викласти масу навколо неї.
Як приготувати салат з крабовими паличками та ківі
Інгредієнти на 4 порції:
- ківі — 4 шт.;
- крабові палички — 200 г;
- яйця курячі — 4 шт.;
- плавлений сир — 2 шт.;
- консервована кукурудза — 200 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- майонез 72% — 100 г;
- гірчиця — 5 г.
Спосіб приготування:
- Яйця варимо круто протягом 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та відокремлюємо білки від жовтків. Білки разом із плавленими сирками натираємо на велику тертку.
- Чистимо і невеликими шматочками нарізаємо ківі. З кукурудзи зливаємо зайву рідину.
- Розморожуємо крабові палички, чистимо їх та нарізаємо шматочками.
- Підготовлені інгредієнти викладаємо у салатник. Солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
- Для приготування заправки яєчні жовтки натираємо на дрібній тертці. Змішуємо їх із майонезом та гірчицею. Солимо, розмішуємо та заправляємо салат.
Подаємо салат з улюбленими котлетами. Близькі вас поцілують за такий обід.