Рецепт ресторанного салату з полуницею, хамоном і руколою

Читать на русском
Автор
Смачна м'ясна закуска
Смачна м'ясна закуска. Фото fakty.com.ua

Ідеальний літній салатик

Цей рецепт салату ідеально підійде для тих, хто любить поласувати чимось смачненьким, але не любить проводити багато часу на кухні. Цю закуску також точно сподобають м’ясоїди. Раніше ми розповідали, як приготувати салат з тунцем і йогуртом, а тепер ділимося рецептом з руколою, полуницею та хамоном.

Усі інгредієнти ідеально поєднуються між собою і створюють м’який та насичений смак. Салатик ідеально підійде для святкового столу, романтичної вечері чи легкого перекусу. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".

Як приготувати салат з полуницею і хамоном

Інгредієнти:

  • полуниця — 100 г;
  • рукола — 1 пучок;
  • хамон — 50 г;
  • волоські горіхи — 20 г;
  • сіль — дрібка;
  • оливкова олія — 0,2 ч. л.;
  • бальзамічний оцет — 0,1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Полуницю ретельно промиваємо і нарізаємо на четвертинки. Смужки хамону нарізаємо уздовж і кожну скручуємо в рулетик.
  2. Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою гострого ножа, перекладаємо в поліетиленовий пакет і проходимося по ньому скалкою. Повинні бути невеликі шматочки.
  3. На сухій сковороді просушуємо горіхи. На пласку тарілку викладаємо попередньо вимиту і просушену руколу. Зверху викладаємо рулетики з хамону і четвертинки полуниці.
  4. Злегка підсолюємо, додаємо трохи оливкової олії та бальзамічний оцет. Посипаємо смаженими горіхами. Подаємо на стіл. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати вітамінний салат з капусти. Ми поділилися простим рецептом корисної закуски.