Впораєтеся за п'ять хвилин: легкий салат з тунцем та овочами сподобається близьким

Читать на русском
Автор
Легкий, свіжий, дієтичний салат
Легкий, свіжий, дієтичний салат. Фото 1000.menu

Салат з консервованим тунцем може стати корисним перекусом

В сезон смачних овочів та фруктів, здається, що хочеться харчуватися лише ними. Причому, їх можна не лише вживати як доповнення до гарніру, але й робити самостійною стравою у вигляді салату, додавши курку чи рибу.

Одним із таких рецептів ми сьогодні хочемо поділитися з вами. А опублікували його на Instagram-сторінці "iriska dimitrova".

Як приготувати овочевий салат з тунцем

Інгредієнти:

  • авокадо – 1 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • яйця варені – 2 шт.;
  • тунець консервований – 1 банка;
  • кукурудза консервована – ½ банки

Інгредієнти для заправки

  • грецький йогурт – 2-4 ст. л.;
  • гірчиця – 1/3 ч. л.;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Авокадо, огірок, помідор та яйця нарізати кубиками та викласти у глибоку миску.
  2. З тунця злити рідину, трішки розім'яти виделкою та додати до майбутнього салату.
  3. Додати консервовану кукурудзу.
  4. В окремій тарілці змішати грецький йогурт з гірчицею, сіллю та перцем.
  5. Готову заправку додати до салату та все добре перемішати.

Раніше ми писали, що зробити з капустою, щоб вона стала неймовірно смачною. Хитрий трюк зробить простий салат розкішним.