Незвичайний рецепт смачної окрошки: на приготування витратите лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1233
![Простий рецепт літнього супу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/81/7b015188-7e3889921de8e39c174ac8380275b81f.jpg?v=3074_1)
Таку окрошку дуже просто приготувати
Окрошка — ідеальна страва для спекотних літніх днів. Це смачно, ситно і чудово освіжає водночас, тому зберігайте собі цей рецепт собі в закладки. Раніше ми розповідали, як приготувати літній салатик з полуницею і хамоном. Тепер ділимося незвичайним рецептом окрошки.
Цей холодний суп неймовірно смачний та ароматний, а також ситний. Рецептом поділилася YouTube каналі Liza Glinskaya.
Як приготувати окрошку на кефірі
Інгредієнти для бульйону:
- цибуля — 100 г;
- морква — 100 г;
- куряче філе — 400 г;
Інгредієнти для окрошки:
- курячий бульйон — 1 л;
- кефір — 600 мл;
- сметана — 150 г (жирність 15-20%);
- огірки — 2 шт;
- редиска — 200 г;
- картопля — 400 г;
- м’ясо з бульйону;
- яйця — 3 шт;
- кріп;
- петрушка;
- зелена цибуля;
- гірчиця — 1 ст. л.;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Зробіть бульйон з курки. У воду покладіть цибулю, моркву, м’ясо і сіль. Першу воду варто злити.
- Відварюємо картоплю у трохи солоній воді. Нарізаємо кубиками.
- Відварюємо круто яйця. Очищаємо від шкірки огірки та редиску. Нарізаємо невеликими кубиками.
- Нарізаємо на невеликі кубики відварену курку. Подрібнюємо також зелень.
- Усі нарізані інгредієнти перекладаємо у глибоку миску. Додаємо бульйон, кефір і сметану. Ретельно перемішуємо і додаємо сіль та перець на свій смак.
- Додаємо гірчицю. Знову перемішуємо. Подаємо на стіл. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати холодний суп з буряка. Ця латвійська страва стане вашою улюбленою.