Життя Водоліїв зміниться на краще, а Ракам загрожують конфлікти: гороскоп Таро на 9 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1409
Гороскоп Таро, чого чекати 9 вересня Новина оновлена 09 вересня 2024, 08:13
Гороскоп Таро, чого чекати 9 вересня. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Карти попереджають про конфліктний день

Перший день тижня, ймовірно, буде напруженим для багатьох. У понеділок легко буде втратити контроль над ситуацією і стати учасником раптового конфлікту.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали у розкладі на 9 вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Десятка кубків

Скоро ви можете відчути, що все валиться з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього і дайте зібратися собі з силами.

Телець — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це піде Вам на користь.

Близнюки — перевернуте Колесо Фортуни

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладені старання.

Рак — Лицар мечів

Ця карта попереджає про несподівані, раптові події та можливо про конфлікт. В той самий час, якщо ви будете готові, діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточення, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Лев — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Діва — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийнято і Ви посунетеся далі. Наскільки вдалим це рішення, покаже час.

Терези — перевернута Четвірка пентаклей

У звичайному положенні ця карта називається "Владика земної влади", однак у перевернутому вигляді карта попереджає, що Ви можете втратити контроль над ситуацією, а гроші можуть просто "витекти крізь пальці". Таке може статися через Вашу безтурботність, будьте обережні.

Скорпіон — Лицар жезлів

Карта вказує, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Стрілець — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Понеділок буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Козоріг — перевернута Двійка кубків

У стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок. Постарайтеся, щоб осуд та ненависть не затьмарили у Вас теплі почуття до близьких.

Водолій — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Риби — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням. Незабаром Ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.