Ви неодмінно полюбите кабачки: приготуйте з ними лазанью

Читать на русском
Автор
Страва виходить легкою та смачною
Страва виходить легкою та смачною. Фото shuba.life

Лазанья просто готується та має неперевершений смак

Нарешті настав сезон свіженьких, молодих овочів та фруктів. Зокрема, на базарах та прилавках супермаркетів щодня дешевшають кабачки, які можна фарширувати, робити з них намазки на хліб чи смажити.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї смачної страви з цього овочу. Лазанья з кабачків виходить смачною та ситною, переконують на Instagram-сторінці "mil_alexx".

Як приготувати лазанью з кабачків

Інгредієнти:

  • цибуля – 2 шт.;
  • олія – 15-20 мл;
  • томати або томати у власному соку – 400 г;
  • сіль;
  • перець;
  • копчена паприка;
  • сир – 220 г;
  • фарш – 500-600 г;
  • часник – 3 зуб.;
  • кабачки – 750 г;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю дрібно нарізати.
  2. Часник видавити через прес, обсмажити все разом протягом трьох хвилин.
  3. Додати фарш та спеції, перемішати, смажити 7 хвилин.
  4. Додати томати у власному соку або перемелені в пюре соковиті помідори, перемішати, тушкувати ще 7 хвилин.
  5. Сир натерти на тертці.
  6. Кабачки нарізати слайсами.
  7. Викласти інгредієнти у форму для запікання у такому порядку: шар зі злегка підсолених кабачків, шар м’яса, шар сиру, шар кабачків. Робити це, допоки не закінчаться продукти.
  8. Запікати лазанью у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.

Раніше ми публікували рецепт намазки з кабачків. Ця страва пасує до сніданку чи на перекус.