Ви неодмінно полюбите кабачки: приготуйте з ними лазанью
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Лазанья просто готується та має неперевершений смак
Нарешті настав сезон свіженьких, молодих овочів та фруктів. Зокрема, на базарах та прилавках супермаркетів щодня дешевшають кабачки, які можна фарширувати, робити з них намазки на хліб чи смажити.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї смачної страви з цього овочу. Лазанья з кабачків виходить смачною та ситною, переконують на Instagram-сторінці "mil_alexx".
Як приготувати лазанью з кабачків
Інгредієнти:
- цибуля – 2 шт.;
- олія – 15-20 мл;
- томати або томати у власному соку – 400 г;
- сіль;
- перець;
- копчена паприка;
- сир – 220 г;
- фарш – 500-600 г;
- часник – 3 зуб.;
- кабачки – 750 г;
Спосіб приготування:
- Цибулю дрібно нарізати.
- Часник видавити через прес, обсмажити все разом протягом трьох хвилин.
- Додати фарш та спеції, перемішати, смажити 7 хвилин.
- Додати томати у власному соку або перемелені в пюре соковиті помідори, перемішати, тушкувати ще 7 хвилин.
- Сир натерти на тертці.
- Кабачки нарізати слайсами.
- Викласти інгредієнти у форму для запікання у такому порядку: шар зі злегка підсолених кабачків, шар м’яса, шар сиру, шар кабачків. Робити це, допоки не закінчаться продукти.
- Запікати лазанью у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
Раніше ми публікували рецепт намазки з кабачків. Ця страва пасує до сніданку чи на перекус.