"Панський" салат до святкового столу: рецепт, який запитають усі гості

Читать на русском
Автор
М’ясний "Панський" салат
М’ясний "Панський" салат. Фото noviydoctor.com

Готується просто, з’їдається швидко

Хочеться здивувати близьких та друзів ситним та незвичайним салатом? Тоді вам знадобиться цей рецепт.

Разом з "Добрими новинами" ми розповімо, як приготувати ситний та поживний "Панський" салат. У його складі прості інгредієнти, які створюють цікаву комбінацію смаків. Куряче філе надає ситості, картопля та морква — м’якості, а мариновані огірки — хрускоту та кислинки. Звичайно, ви можете додавати улюблені інгредієнти — від цього страва буде смачнішою. Будьте впевнені, він точно стане хітом вашого столу.

Як приготувати салат "Панський"

Інгредієнти:

  • куряче філе – 300 г;
  • картопля — 2 — 3 шт.;
  • мариновані огірки — 2 — 3 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • курячі яйця – 3 шт.;
  • сир твердий – 150 г;
  • майонез – 200 г;
  • сіль, перець – до свого смаку;
  • кріп чи петрушка – для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути та нарізаємо кубиками.
  2. Картопля та морква в шкірці, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  3. Відварюємо круто яйця. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
  4. Також нарізаємо мариновані огірки. Сир натираємо на великій тертці.
  5. Підготовлені інгредієнти змішуємо в салатнику, солимо, перчимо і заправляємо майонезом.

Все викладаємо в салатник і оздоблюємо дрібно нарізаним кропом або петрушкою. Подаємо з улюбленим гарніром.