"Панський" салат до святкового столу: рецепт, який запитають усі гості
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![М’ясний "Панський" салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/df/c97097bc-303009468e6be9bca6e66d5d79494df4.png?v=2300_1)
Готується просто, з’їдається швидко
Хочеться здивувати близьких та друзів ситним та незвичайним салатом? Тоді вам знадобиться цей рецепт.
Разом з "Добрими новинами" ми розповімо, як приготувати ситний та поживний "Панський" салат. У його складі прості інгредієнти, які створюють цікаву комбінацію смаків. Куряче філе надає ситості, картопля та морква — м’якості, а мариновані огірки — хрускоту та кислинки. Звичайно, ви можете додавати улюблені інгредієнти — від цього страва буде смачнішою. Будьте впевнені, він точно стане хітом вашого столу.
Як приготувати салат "Панський"
Інгредієнти:
- куряче філе – 300 г;
- картопля — 2 — 3 шт.;
- мариновані огірки — 2 — 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- курячі яйця – 3 шт.;
- сир твердий – 150 г;
- майонез – 200 г;
- сіль, перець – до свого смаку;
- кріп чи петрушка – для прикраси.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути та нарізаємо кубиками.
- Картопля та морква в шкірці, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Відварюємо круто яйця. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
- Також нарізаємо мариновані огірки. Сир натираємо на великій тертці.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо в салатнику, солимо, перчимо і заправляємо майонезом.
Все викладаємо в салатник і оздоблюємо дрібно нарізаним кропом або петрушкою. Подаємо з улюбленим гарніром.