Залишився після пікніка шашлик — приготуйте з ним салат: чудовий варіант доїсти м’ясо

Читать на русском
Автор
М’ясний салат із залишків шашлику
М’ясний салат із залишків шашлику. Фото food.obozrevatel.com

Близькі оближуть і тарілки, і пальці

Літо – це зустрічі з друзями, виїзди на природу та експерименти з ароматним шашликом. Здається, немає нічого кращого, ніж ретельно вибирати м’ясо, з любов’ю його маринувати, розпалювати вогонь і насолоджуватися приготуванням улюбленої страви.

Як би ми не любили соковитий і ніжний шашлик, бувають ситуації, коли трохи м’яса залишається після пікніка. Не поспішайте його викидати – м’ясо може стати чудовим додатковим інгредієнтом для ситного м’ясного салату. Рецептом ділиться FoodOboz.

Як приготувати м’ясний із зеленню та залишками шашлику.

Інгредієнти:

  • м’ясо — 150 — 200 г;
  • мікс салатів – 100 г;
  • помідори — 3 — 4 шт.;
  • крем-бальзамін – 1 ст. л.;
  • кунжут – щіпка;
  • сіль, перець – до свого смаку;
  • соєвий соус — 1 — 2 ст. л.;
  • зелень — м’ята, чебрець, кріп, петрушка, естрагон, базилік, рукола — все по 10 г.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо нарізаємо тоненькими слайсами. Відправляємо його на сковороду і добре прогріваємо із соєвим соусом.
  2. Необхідну зелень дрібно нарізаємо. Також подрібнюємо і помідори.
  3. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, додаємо крем-бальзамік і ретельно перемішуємо.

Готовий салат посипаємо кунжутом. Подаємо салат разом з молодою картоплею.