Залишився після пікніка шашлик — приготуйте з ним салат: чудовий варіант доїсти м’ясо
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![М’ясний салат із залишків шашлику](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/5e/af07df29-781e177931bc89aefae57eb3702995e3.png?v=3340_1)
Близькі оближуть і тарілки, і пальці
Літо – це зустрічі з друзями, виїзди на природу та експерименти з ароматним шашликом. Здається, немає нічого кращого, ніж ретельно вибирати м’ясо, з любов’ю його маринувати, розпалювати вогонь і насолоджуватися приготуванням улюбленої страви.
Як би ми не любили соковитий і ніжний шашлик, бувають ситуації, коли трохи м’яса залишається після пікніка. Не поспішайте його викидати – м’ясо може стати чудовим додатковим інгредієнтом для ситного м’ясного салату. Рецептом ділиться FoodOboz.
Як приготувати м’ясний із зеленню та залишками шашлику.
Інгредієнти:
- м’ясо — 150 — 200 г;
- мікс салатів – 100 г;
- помідори — 3 — 4 шт.;
- крем-бальзамін – 1 ст. л.;
- кунжут – щіпка;
- сіль, перець – до свого смаку;
- соєвий соус — 1 — 2 ст. л.;
- зелень — м’ята, чебрець, кріп, петрушка, естрагон, базилік, рукола — все по 10 г.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізаємо тоненькими слайсами. Відправляємо його на сковороду і добре прогріваємо із соєвим соусом.
- Необхідну зелень дрібно нарізаємо. Також подрібнюємо і помідори.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, додаємо крем-бальзамік і ретельно перемішуємо.
Готовий салат посипаємо кунжутом. Подаємо салат разом з молодою картоплею.