![Смажені з цибулею баклажани](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/a5/ff81ae83-c8c9209e52d6b659029d213d0eecfa57.jpg?v=2149_1)
Близькі спочатку навіть не здогадаються, що ви приготували
У сезон овочів хочеться ласувати ними якомога більше, і баклажани — не виняток. Якщо ви не знаєте, що приготувати з цим ніжним овочем, пропонуємо посмажити його з цибулею.
Спробувавши вперше таку незвичайну страву від "Бабусиних рецептів", близькі подумають, що ви приготували гриби. Безумовно, члени сім’ї здивуються, але попросять добавки.
Як приготувати баклажани з цибулею
Інгредієнти:
- баклажани — 2 шт.;
- куряче яйце – 2 шт.;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- олія соняшникова – 50 мл;
- сіль, перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Баклажани чистимо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками та відправляємо в глибоку миску.
- Вбиваємо яйця і лопаткою перемішуємо доти, доки вони не вберуться в баклажани. Відставляємо на якийсь час.
- У сковороду з антипригарним покриттям або з товстим дном наливаємо соняшникову олію, викладаємо очищену і нарізану цибулю. Обсмажуємо його до прозорості та додаємо баклажани. Смажимо всі разом до золотистого кольору. Все солимо, перчимо і добре перемішуємо.
- Сковороду з баклажанами знімаємо з вогню, накриваємо кришкою та даємо настоятися протягом 10 хвилин.
Подати такі баклажани можна з м’ясним салатом із секретним інгредієнтом. Приготуйте — і всі оближуть тарілки.