У оливковій приталеній сукні: Гайді Клум засяяла на червоній доріжці в США (фото)

Читать на русском
Автор
Гайді Клум обрала стильний лук для відкриття талант-шоу
Гайді Клум обрала стильний лук для відкриття талант-шоу. Фото Getty Images

Знаменитість зробила акцент на хорошій фігурі

Популярна німецька топ-модель та акторка Гайді Клум нещодавно викликала фурор на Каннському кінофестивалі. Тоді вона одягла розкішну фатінову сукню персикового кольору. А тепер зірка вразила всіх наповал елегантним образом у США.

Гайді Клум з'явилась на відкритті 19-сезону популярного шоу "Америка має талант". На червону доріжку топ-модель обрала ефектний аутфіт — приталену сукню довжини максі, яка підкреслила її чудову фігуру. Це вбрання було без рукавів, зібране на грудях і бедрах і вільно спадало до низу від коліна.

Гайді Клум
Гайді Клум, Фото: Getty Images

На руках знаменитості можна було помітити великі прикраси: 3 об'ємні персні та широкий браслет на правій руці золотистого відтінку. Вони гармонійно поєднувалися з сукнею та загальним образом зірки.

Гайді Клум
Гайді Клум, Фото: Getty Images

До елегантної сукні Клум зробила красиву укладку з легкими кучерями. Крім того, чудово доповнював стильний лук, яскравий макіяж у стилі smoky eyes.

А завершували розкішний образ Гайді золотисті туфлі з гострим носиком на високих шпильках.

Раніше "Телеграф" розповідав про Ель Феннінг, яка обрала елегантний лук на Каннський кінофестиваль. Вона одягла білу легку сукню з відкритою спиною.