У довгій фіолетовій сукні: 66-річна Енді Мак-Давелл приголомшила розкішним образом у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
Енді Мак-Давелл обрала яскраве вбрання у Канни
Енді Мак-Давелл обрала яскраве вбрання у Канни. Фото Getty Images

Вишуканий образ підкреслив красу зірки

Каннський кінофестиваль вже завершився, тож знаменитості мали останній шанс показати свої розкішні луки. Цим скористалась, зокрема, і 78-річна британська акторка Хелен Міррен. Але не тільки вона встигла вразити публіку елегантним вбранням.

Так, 66-річна зірка фільмів "День бабака", "Чотири весілля та один похорон" та "Секс, брехня і відео", Енді Мак-Давелл обрала дуже вишуканий образ. Всесвітньо відома знаменитість постала у елегантній сукні довжини максі насиченого синього кольору.

Енді Мак-Давелл
Енді Мак-Давелл, Фото: Getty Images

Таке вбрання мало цікавий крій: з одного боку пошите без рукава, а з іншого — з довгою накидкою, яка збігалась з довжиною сукні. Елегантний одяг вдало підкреслив талію акторки та загалом чудову фігуру.

Було помітно, що Мак-Давелл дуже подобається цей образ, адже вона багато усміхалась та радісно позувала на камери.

Енді Мак-Давелл
Енді Мак-Давелл, Фото: Getty Images

На червону доріжку Енді вирішила зробити лаконічну, але стильну укладку — об'ємний чубчик, зачесаний набік. Макіяж зірки був з акцентом на очі, який гармонійно поєднувався з яскравим вбранням знаменитості.

Енді Мак-Давелл
Енді Мак-Давелл, Фото: Getty Images

Оскільки образ вийшов доволі акцентним, Мак-Давелл вирішила обійтися без додаткових прикрас. А вдало завершили аутфіт, чорні туфлі на шпильках з гострим носиком.

Раніше "Телеграф" розповідав про 50-річну Гайді Клум, яка одягнула у Канни сукню українського бренду. Це вбрання було одним із найефектніших цього року на кінофестивалі.