Ніжно і сексуально водночас: Ель Феннінг вразила розкішним луком на Каннському фестивалі (фото)

Читать на русском
Автор
759
Для червоної доріжки Ель Феннінг обрала розкішну сукню
Для червоної доріжки Ель Феннінг обрала розкішну сукню. Фото gettyimages

Зірка мала неперевершений вигляд

Американська акторка Ель Феннінг продовжує підкорювати стильними луками. 26-річна знаменитість показалася на червоній доріжці в Каннах у розкішній у повітряній сукні з глибоким декольте.

Церемонія закриття 77-го Каннського кінофестивалю відбулася у суботу, 25 травня. Ель Феннінг відвідала її в гарному настрої та розкішній сукні.

Так, для цієї події зірка обрала повітряну сукню кольору слонової кістки із рожевим вкрапленням. Глибоке декольте до талії підкреслило сексуальність і зробило образ ефектним. Оголена спина додала пікантності. Доповнила свій образ зірка золотими сережками з діамантами і тонким годинником на руці.

Ель Феннінг
Фото: Getty Images

Макіяж Ель Феннінг обрала ніжно-зеленим відтінком тіней на очах. Губи зірка вирішила злегка виділити рожевим блиском. Акцентом в макіяжі став рум’янець на щоках, який виглядав природно.

Ель Феннінг
Фото: Getty Images

Розпущене волосся, яке красиво вкладене і спадало на плечі, ідеально пасувало до образу. Сукня чудово підкреслила жіночність зірки і водночас сексуальність. Образ виглядав відверто, але стримано і ніжно.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 66-річна Енді Мак-Давелл приголомшила розкішним образом на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Всесвітньо відома знаменитість постала у елегантній сукні довжини максі насиченого синього кольору.