З Днем ангела Петра: найкращі вітання та листівки

Читать на русском
Автор
711
Не забудьте привітати знайомого Петра з іменинами
Не забудьте привітати знайомого Петра з іменинами. Фото Telegraf

Петро — гарне, але рідкісне тепер ім’я

За церковним новоюліанським календарем християни східного обряду відзначають 29 червня свято Петра та Павла. Ім’я Петро зустрічається не лише в Україні. У багатьох західних країнах воно має аналоги зі своїми особливостями написання та звучання. Але вперше ім’я Петро, як і багато інших імен, з’явилося у Стародавній Греції й в перекладі означає "камінь", "скеля".

Вважається, що Петі – мужні, сильні, темпераментні та водночас ніжні чоловіки. Носії цього імені часто добрі організатори й люблять керувати. Водночас їх легко вразити, чоловіки з цим ім'ям часто розчаровуються у людях.

Попри популярність у жінок Петро зазвичай пізно одружується, а його шлюб рідко буває довгим. Відносини псують ревнощі, властиві власнику цього імені.

"Телеграф" приготував добірку поздоровлень з іменинами для Петра у листівках та картинках. Побажайте Петрикові всього найкращого у його День ангела!

Іменини Петра 2024: картинки та листівки

З днем ангела Петра картинка
З іменинами Петра листівка
З днем ангела Петра картинка
З днем ангела Петро картинка
Картинка Петру з днем ангела українською

У липні 2024 року, згідно з новим церковним календарем, відзначатимуться кілька пам’ятних подій та дат. Раніше ми розповідали, у які дні відзначатимуться День Хрещення Київської Русі-України та Успіння святої Анни.