Ідеальний варіант обіду чи вечері: рецепт смачної курочки в паніруванні
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Рецепт смачної курки в панірувальних сухарях](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/46/8381727c-edb905b78558d1bdac7606d684e61461.jpg?v=6158_1)
У такому соусі ви ще не готували цієї страви
Запечена курочка в духовці — це смачна й проста страва, яку можна їсти на обід чи на вечерю. А у панірувальних сухарях вона смакуватиме ще краще. Проте тут важливо замочити її у хорошому соусі. До речі, дізнайтеся, як приготувати соковиті курячі стегна з помідорами та сиром.
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати курку в паніруванні. Ця страва сподобається всім, і близькі проситимуть додати їм ще. Соковите м'ясо в сухарях не залишить нікого байдужим.
Інгредієнти
- Курка — 1 шт.;
- молоко — 200 мл.;
- яйця — 2 шт.;
- борошно — 150 г.;
- сіль, перець — за смаком;
- паприка;
- куркума;
- сухий часник;
- батат — 1 кг.;
- панірувальні сухарі — 150 г.
Спосіб приготування
- Беремо курку та ділимо її на частини, зробивши надрізи. Водночас повністю не розрізаємо.
- Яйця треба збити, тоді внести молоко та борошно. Все ретельно перемішуємо.
- Додаємо сіль, перець, паприку, куркуму, сухий часник. Все перемішуємо.
- Тоді кладемо нашу курку в місткість, де ми збивали яйця, молоко та борошно. Вона має бути повністю змащена сумішшю.
- Переходимо до очищення батату. Ділимо його на невеличкі шматки. Посипаємо приправами, додаємо трохи олії та перемішуємо.
- Після цього курку треба обкатати в панірувальних сухарях.
- Ставимо у форму для запікання батат, курку. Готуємо упродовж 1 години при температурі 180°. Смачного!
Раніше "Телеграф" писав, як приготувати зелений борщ з пекінською капустою. Спробуйте цей незвичний рецепт, і не пошкодуєте.