Ідеальний варіант обіду чи вечері: рецепт смачної курочки в паніруванні

Читать на русском
Автор
Рецепт смачної курки в панірувальних сухарях
Рецепт смачної курки в панірувальних сухарях. Фото Canva

У такому соусі ви ще не готували цієї страви

Запечена курочка в духовці — це смачна й проста страва, яку можна їсти на обід чи на вечерю. А у панірувальних сухарях вона смакуватиме ще краще. Проте тут важливо замочити її у хорошому соусі. До речі, дізнайтеся, як приготувати соковиті курячі стегна з помідорами та сиром.

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати курку в паніруванні. Ця страва сподобається всім, і близькі проситимуть додати їм ще. Соковите м'ясо в сухарях не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти

  • Курка — 1 шт.;
  • молоко — 200 мл.;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 150 г.;
  • сіль, перець — за смаком;
  • паприка;
  • куркума;
  • сухий часник;
  • батат — 1 кг.;
  • панірувальні сухарі — 150 г.

Спосіб приготування

  1. Беремо курку та ділимо її на частини, зробивши надрізи. Водночас повністю не розрізаємо.
  2. Яйця треба збити, тоді внести молоко та борошно. Все ретельно перемішуємо.
  3. Додаємо сіль, перець, паприку, куркуму, сухий часник. Все перемішуємо.
  4. Тоді кладемо нашу курку в місткість, де ми збивали яйця, молоко та борошно. Вона має бути повністю змащена сумішшю.
  5. Переходимо до очищення батату. Ділимо його на невеличкі шматки. Посипаємо приправами, додаємо трохи олії та перемішуємо.
  6. Після цього курку треба обкатати в панірувальних сухарях.
  7. Ставимо у форму для запікання батат, курку. Готуємо упродовж 1 години при температурі 180°. Смачного!

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати зелений борщ з пекінською капустою. Спробуйте цей незвичний рецепт, і не пошкодуєте.