Як нагодувати всю сім’ю чотирма "човниками": ситна страва з кабачків та жмені фаршу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Фаршировані кабачки з курячим філе](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/50/701785de-38a37836d0dbcdddacf771083cd0d506.jpg?v=9166_1)
Відмінний варіант легкої літньої вечері
У сезон кабачків неможливо відмовитись від цієї страви. Ми смажимо цей овоч з часниковим соусом, готуємо різноманітні пироги, супи та пасти – рецептів страв з кабачків неймовірна безліч.
Якщо ж хочеться нагодувати близьких ситно та смачно, разом із Shuba пропонуємо приготувати фаршировані "човники" з м’ясом, часником та помідорами, а зверху присипати сиром. Ця проста і смачна страва порадує ваш шлунок та око, і вам захочеться готувати знову і знову.
Як приготувати фаршировані кабачки
Інгредієнти на 4 порції:
- кабачки — 2 шт.;
- куряче філе — 1 шт.;
- томати — 2 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- цибуля — 1 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- приправа карі — 3 г;
- олія соняшникова — 45 г;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Кабачки миємо, розрізаємо навпіл і ложкою вибираємо м'якуш, дрібно нарізаємо її. Також подрібнюємо і помідори.
- Миємо та дрібно нарізаємо філе. Солимо, перчимо, додаємо карі та обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
- Чистимо і подрібнюємо цибулю, обсмажуємо її на напівготовності на іншій сковороді. Додаємо помідори, кабачковий м'якуш та подрібнений часник. Солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень і тушкуємо протягом 5 хвилин. Після додаємо м’ясо, перемішуємо, тушкуємо ще кілька хвилин і вимикаємо.
- Викладаємо кабачки на лист, наповнюємо їх начинкою і посипаємо тертим на великій тертці сиром. Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Готові кабачки викладаємо на блюдо та прикрашаємо зеленню. Подаємо "човники" разом з улюбленим гарніром.