Для ідеального шашлику запасіться квасом: м’ясо вийде краще, ніж у шеф-кухаря
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Кращого рецепта знайти неможливо](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/89/216c65b0-35a2967db3fec6d75625988461356891.jpg?v=5168_1)
М’ясо вийде м’яким та соковитим
Скільки б рецептів ніжного шашлику ми не перепробували, завжди хочеться поекспериментувати. Хтось любить шашлик з ківі, хтось м’ясо по-грузинськи.
Однак ідеальне м’ясо виходить саме на квасі. Головне – вибрати правильний напій. Потрібен саме магазинний солодкий квас із цукром у складі — саме з ним шашлик вийде фантастичним. Незвичайним рецептом ділиться "Важно знать".
Як приготувати ніжний шашлик на квасі
Інгредієнти:
- 2 л квасу;
- 2 цибулини;
- 2 ст. л. меду;
- рослинна олія;
- сіль до свого смаку;
- мелений чорний перець до свого смаку;
- червоний перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У посудині змішуємо рослинну олію, сіль та обидва види перцю. В отриману масу додаємо мед.
- Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Додаємо трохи солі та краплю меду, злегка розминаємо та відправляємо в масу з рослинною олією.
- М’ясо ретельно миємо та нарізаємо шматками. Відправляємо його в цибульну масу.
- Заливаємо все квасом, накриваємо кришкою і відправляємо маринуватися в холодильник на 2-3 години.
- Підготовлене м’ясо дістаємо з холодильника, нанизуємо на шампури та смажимо до готовності, періодично перевертаючи.
Раніше ми розповідали, як приготувати шашлик по-грузинськи. Виходить надзвичайно смачно.