"Мою прекрасну леді" ви приготуєте за лічені хвилини: всі гості питатимуть рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![М’ясний салат з пекінською капустою "Моя прекрасна леді"](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/4e/1448e0ce-7fe9c2682e3d200674bbfeb4972564ee.jpg?v=9338_1)
Дуже смачно і неймовірно ситно
Бажаєте нагодувати близьких ситним, швидким у приготуванні та бюджетним салатом ? Тоді цей рецепт для вас.
Рецепт салату з незвичною назвою "Моя прекрасна леді" пропонує "Попоїсти". Змішавши прості інгредієнти, ви отримаєте чудову страву: пекінська капуста додасть салату соковитості, консервована кукурудза — яскравості, а сухарики з прованськими травами — легкої пікантної нотки.
Як приготувати салат "Моя прекрасна леді"
Інгредієнти:
- шинка — 200 г;
- кукурудза солодка консервована — 200 г;
- пекінська капуста — 300 г;
- огірок — 150 г;
- майонез — 70 г;
- сіль, перець чорний мелений — за смаком.
Для сухариків:
- хліб пшеничний — 4 скибочки;
- прованські трави — 0.5 ч. л.;
- олія оливкова — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Хліб нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо його в миску. До нього додаємо оливкову олію та прованські трави, все добре перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо хліб, відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку і випікаємо до рум’яного стану.
- Пекінську капусту шаткуємо дрібними шматочками. Шинку нарізаємо тонкими скибочками, огірки — тонкою соломкою. Із консервованої кукурудзи зливаємо зайву рідину.
- Капусту, шинку, огірки та кукурудзу відправляємо в салатник, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і присипаємо сухариками.
Готовий салат подаємо з ароматною картоплею. Смачного.