"Мою прекрасну леді" ви приготуєте за лічені хвилини: всі гості питатимуть рецепт

Читать на русском
Автор
М’ясний салат з пекінською капустою "Моя прекрасна леді"
М’ясний салат з пекінською капустою "Моя прекрасна леді". Фото 1000.menu

Дуже смачно і неймовірно ситно

Бажаєте нагодувати близьких ситним, швидким у приготуванні та бюджетним салатом ? Тоді цей рецепт для вас.

Рецепт салату з незвичною назвою "Моя прекрасна леді" пропонує "Попоїсти". Змішавши прості інгредієнти, ви отримаєте чудову страву: пекінська капуста додасть салату соковитості, консервована кукурудза — яскравості, а сухарики з прованськими травами — легкої пікантної нотки.

Як приготувати салат "Моя прекрасна леді"

Інгредієнти:

  • шинка — 200 г;
  • кукурудза солодка консервована — 200 г;
  • пекінська капуста — 300 г;
  • огірок — 150 г;
  • майонез — 70 г;
  • сіль, перець чорний мелений — за смаком.

Для сухариків:

  • хліб пшеничний — 4 скибочки;
  • прованські трави — 0.5 ч. л.;
  • олія оливкова — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Хліб нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо його в миску. До нього додаємо оливкову олію та прованські трави, все добре перемішуємо.
  2. Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо хліб, відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку і випікаємо до рум’яного стану.
  3. Пекінську капусту шаткуємо дрібними шматочками. Шинку нарізаємо тонкими скибочками, огірки — тонкою соломкою. Із консервованої кукурудзи зливаємо зайву рідину.
  4. Капусту, шинку, огірки та кукурудзу відправляємо в салатник, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і присипаємо сухариками.

Готовий салат подаємо з ароматною картоплею. Смачного.