Ще один вдалий рецепт приготування картоплі: запечіть її з беконом

Читать на русском
Автор
Святкова, соковита та ароматна картопля на всі випадки життя
Святкова, соковита та ароматна картопля на всі випадки життя. Фото 1000.menu

Така картопля порадує сім'ю і в будні дні

Картоплю не дарма у народі називають другим хлібом, адже з неї можна приготувати стільки смачних страв! З картоплі роблять пюре, її смажать, тушкують з чорносливом чи запікають.

Сьогодні ми хочемо запропонувати ще один вдалий рецепт приготування цього коренеплоду. А опублікували його на Instagram-сторінці "recepti_dariko".

Як приготувати картоплю з беконом

Інгредієнти:

  • картопля 6-8 шт.;
  • бекон – 100 г;
  • оливкова олія – 4 ст. л.;
  • часник – 2 зуб.;
  • сіль;
  • перець;
  • кріп;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю очистити, вимити, обсушити, зрізати трохи дно, хробити поперечні надрізи, але не до кінця.
  2. Змішати оливкову олію, пропущений через прес часник, сіль та перець. Змастити цією олією картоплю так, щоб потрапило у розрізи.
  3. Бекон нарізати, довільно вставити у розрізи.
  4. Випікати картоплю приблизно годину в розігрітій до 190 градусів духовці. Полити зверху олією, що стекла, посипати нарізаним кропом.

Раніше ми публікували рецепт картоплі з салом. У вас вийде ідеальне доповнення до вечері, від якої неможливо відірватися.