Ще один вдалий рецепт приготування картоплі: запечіть її з беконом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Така картопля порадує сім'ю і в будні дні
Картоплю не дарма у народі називають другим хлібом, адже з неї можна приготувати стільки смачних страв! З картоплі роблять пюре, її смажать, тушкують з чорносливом чи запікають.
Сьогодні ми хочемо запропонувати ще один вдалий рецепт приготування цього коренеплоду. А опублікували його на Instagram-сторінці "recepti_dariko".
Як приготувати картоплю з беконом
Інгредієнти:
- картопля 6-8 шт.;
- бекон – 100 г;
- оливкова олія – 4 ст. л.;
- часник – 2 зуб.;
- сіль;
- перець;
- кріп;
Спосіб приготування:
- Картоплю очистити, вимити, обсушити, зрізати трохи дно, хробити поперечні надрізи, але не до кінця.
- Змішати оливкову олію, пропущений через прес часник, сіль та перець. Змастити цією олією картоплю так, щоб потрапило у розрізи.
- Бекон нарізати, довільно вставити у розрізи.
- Випікати картоплю приблизно годину в розігрітій до 190 градусів духовці. Полити зверху олією, що стекла, посипати нарізаним кропом.
Раніше ми публікували рецепт картоплі з салом. У вас вийде ідеальне доповнення до вечері, від якої неможливо відірватися.