Таких смачних голубців ви ще не куштували: замініть один інгредієнт

Читать на русском
Автор
1012
Неймовірно смачна і ситна страва
Неймовірно смачна і ситна страва. Фото lifestyle.today.ua

Ці голубці навіть смачніші за класичні

Нарешті починається сезон кабачків. З них можна приготувати безліч смачних страв. Рецептом однієї з таких сьогодні поділимось. Голубці з кабачків виходять неймовірно соковитими, смачними і корисними.

Рецептом поділились на порталі pereiaslav.city. Готувати голубці з кабачків набагато легше і швидше, ніж з капусти.

Як готувати голубці з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт;
  • м’ясний фарш – 250 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • рис напівготовий – пів склянки;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • запашний і чорний чи гострий перець-чілі – на свій смак;
  • томатна паста – 2 ст. л.;
  • сметана – 2 ст. л;
  • вода – пів склянки;
  • хмелі-сунелі – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Для начинки дрібно нарізаємо цибулю і змішайте її з рисом, фаршем, сіллю та перцем. Додаємо також гострий перець.
  2. Кабачки нарізаємо тонкими слайсами уздовж. Ширші відкладаємо, а тонші — нарізаємо і додаємо до начинки.
  3. На дошку кладемо слайс кабачка, наверх невелику кількість начинки і завертаємо у рулетик. Усі голубці складаємо у глибоку сковороду, попередньо добре розігріту. Рулетики треба викласти щільно.
  4. Для заливки змішуємо в мисці томатну пасту і сметану, потім хмелі-сунелі і пів склянки холодної води. Виливаємо у сковороду.
  5. Накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 30-35 хвилин. Голубці також можна готувати у духовці чи мультиварці. Вимикаємо вогонь і залишаємо голубці ще на 10 хвилин. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пиріг з кабачками та фрикадельками. Ми поділилися простим рецептом смачної страви.