Таких смачних голубців ви ще не куштували: замініть один інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1012
![Неймовірно смачна і ситна страва](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/42/3c9a915f-807ad71bc92ea9c6cceac0535fbf6421.jpg?v=5930_1)
Ці голубці навіть смачніші за класичні
Нарешті починається сезон кабачків. З них можна приготувати безліч смачних страв. Рецептом однієї з таких сьогодні поділимось. Голубці з кабачків виходять неймовірно соковитими, смачними і корисними.
Рецептом поділились на порталі pereiaslav.city. Готувати голубці з кабачків набагато легше і швидше, ніж з капусти.
Як готувати голубці з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки – 3 шт;
- м’ясний фарш – 250 г;
- цибуля – 1 шт;
- рис напівготовий – пів склянки;
- сіль – 1 ч. л.;
- запашний і чорний чи гострий перець-чілі – на свій смак;
- томатна паста – 2 ст. л.;
- сметана – 2 ст. л;
- вода – пів склянки;
- хмелі-сунелі – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Для начинки дрібно нарізаємо цибулю і змішайте її з рисом, фаршем, сіллю та перцем. Додаємо також гострий перець.
- Кабачки нарізаємо тонкими слайсами уздовж. Ширші відкладаємо, а тонші — нарізаємо і додаємо до начинки.
- На дошку кладемо слайс кабачка, наверх невелику кількість начинки і завертаємо у рулетик. Усі голубці складаємо у глибоку сковороду, попередньо добре розігріту. Рулетики треба викласти щільно.
- Для заливки змішуємо в мисці томатну пасту і сметану, потім хмелі-сунелі і пів склянки холодної води. Виливаємо у сковороду.
- Накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 30-35 хвилин. Голубці також можна готувати у духовці чи мультиварці. Вимикаємо вогонь і залишаємо голубці ще на 10 хвилин. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пиріг з кабачками та фрикадельками. Ми поділилися простим рецептом смачної страви.