Соковиті всередині та хрумкі зовні: рецепт цих котлет запитають усі

Читать на русском
Автор
Курячі рублені котлети із сиром
Курячі рублені котлети із сиром. Фото lifestyle.today.ua

Такі котлети з’їдять за лічені секунди

Навряд чи можна втриматися від шматочка ніжної ароматної котлетки. Зазвичай готується ця страва з фаршу, але ми вас сьогодні здивуємо.

Разом з Today ми приготуємо смачні рублені биточки з курки. Вони виходять хрусткі зовні та смачні всередині. Такими котлетками ви із задоволенням навіть гостей почастуєте.

Як приготувати рублені котлети

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 600 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • зелена цибуля – 2 гілочки;
  • петрушка – 3 гілочки;
  • крохмаль – 3 ст. л.;
  • сіль та спеції – до свого смаку;
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Зелень миємо, сушимо та подрібнюємо її. Твердий сир натираємо на середній чи великій тертці.
  2. Куряче філе чистимо від плівок і хрящів, нарізаємо його
  3. дуже дрібним кубиком.
  4. Підготовлене м’ясо відправляємо в миску, додаємо зелень, сир та вбиваємо м’ясо. Все солимо, додаємо улюблені спеції, за бажанням подрібнений зубчик часнику. Все ретельно перемішуємо та додаємо крохмаль. Ще раз все перемішуємо.
  5. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо фарш, формуючи котлети. Обсмажуємо їх по 5-7 хвилин по обидва боки до красивого рум’яного кольору.

Готові котлети подаємо з улюбленим гарніром. Близьких за вуха не відтягнете.