Соковиті всередині та хрумкі зовні: рецепт цих котлет запитають усі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Курячі рублені котлети із сиром](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/2f/91147fd0-3bf10b596b3466db76ad99b2099af2f3.jpg?v=3023_1)
Такі котлети з’їдять за лічені секунди
Навряд чи можна втриматися від шматочка ніжної ароматної котлетки. Зазвичай готується ця страва з фаршу, але ми вас сьогодні здивуємо.
Разом з Today ми приготуємо смачні рублені биточки з курки. Вони виходять хрусткі зовні та смачні всередині. Такими котлетками ви із задоволенням навіть гостей почастуєте.
Як приготувати рублені котлети
Інгредієнти:
- куряча грудка – 600 г;
- твердий сир – 200 г;
- куряче яйце – 1 шт.;
- зелена цибуля – 2 гілочки;
- петрушка – 3 гілочки;
- крохмаль – 3 ст. л.;
- сіль та спеції – до свого смаку;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Зелень миємо, сушимо та подрібнюємо її. Твердий сир натираємо на середній чи великій тертці.
- Куряче філе чистимо від плівок і хрящів, нарізаємо його
- дуже дрібним кубиком.
- Підготовлене м’ясо відправляємо в миску, додаємо зелень, сир та вбиваємо м’ясо. Все солимо, додаємо улюблені спеції, за бажанням подрібнений зубчик часнику. Все ретельно перемішуємо та додаємо крохмаль. Ще раз все перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо фарш, формуючи котлети. Обсмажуємо їх по 5-7 хвилин по обидва боки до красивого рум’яного кольору.
Готові котлети подаємо з улюбленим гарніром. Близьких за вуха не відтягнете.