Ідеальне поєднання простоти та смаку: готуємо вітамінний салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачний та корисний вітамінний салат із капусти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/f9/9ab97789-6bfa7b51e1cd63afc104548e0bfeef95.jpg?v=2494_1)
Такий салат ви приготуєте за лічені хвилини
Без різноманітних салатів не обходиться ні сімейний обід, ні святкова вечеря. Залежно від інгредієнтів в результаті ми можемо отримати незвичайну, смачну та ситну страву.
У сезон овочів хочеться побалувати себе вітамінною стравою, яка не тільки урізноманітнить стіл, а й "нагодує" вітамінами. Саме тому разом з "Бабусиними рецептами" ми приготуємо легкий, освіжаючий салат з овочів. Швидкий у приготуванні салат виходить чудовим на смак та дуже корисним. Такий салатик — ідеальне доповнення до м’ясних та рибних страв.
Як приготувати салат з капустою
Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 300 г
- огірок – 1/2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- кріп – пучок;
- часник – 2 зубки;
- петрушка – пучок;
- сік половинки лимона;
- соняшникова олія – 50 мл;
- сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Дрібно шаткуємо капусту і солимо до свого смаку. Моркву та огірок натираємо на тертці або нарізаємо довільними шматками. Кріп дрібно нарізаємо.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- В окремому посуді змішуємо лимонний сік, олію, петрушку, часник, сіль і перець. Перемішуємо за допомогою блендера та заправляємо салат.
Даємо салату трохи настоятися та подаємо до столу. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче ситно та просто поїсти. Подавати його можна з м’ясними кручениками.