Ідеальне поєднання простоти та смаку: готуємо вітамінний салат

Читать на русском
Автор
Смачний та корисний вітамінний салат із капусти
Смачний та корисний вітамінний салат із капусти. Фото babusyni-retsepty

Такий салат ви приготуєте за лічені хвилини

Без різноманітних салатів не обходиться ні сімейний обід, ні святкова вечеря. Залежно від інгредієнтів в результаті ми можемо отримати незвичайну, смачну та ситну страву.

У сезон овочів хочеться побалувати себе вітамінною стравою, яка не тільки урізноманітнить стіл, а й "нагодує" вітамінами. Саме тому разом з "Бабусиними рецептами" ми приготуємо легкий, освіжаючий салат з овочів. Швидкий у приготуванні салат виходить чудовим на смак та дуже корисним. Такий салатик — ідеальне доповнення до м’ясних та рибних страв.

Як приготувати салат з капустою

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 300 г
  • огірок – 1/2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • кріп – пучок;
  • часник – 2 зубки;
  • петрушка – пучок;
  • сік половинки лимона;
  • соняшникова олія – 50 мл;
  • сіль, перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно шаткуємо капусту і солимо до свого смаку. Моркву та огірок натираємо на тертці або нарізаємо довільними шматками. Кріп дрібно нарізаємо.
  2. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
  3. В окремому посуді змішуємо лимонний сік, олію, петрушку, часник, сіль і перець. Перемішуємо за допомогою блендера та заправляємо салат.

Даємо салату трохи настоятися та подаємо до столу. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче ситно та просто поїсти. Подавати його можна з м’ясними кручениками.