Вітамінна бомба у тарілці: готуємо фруктовий салат (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Найсмачніший фруктовий салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/64/2d0680ae-62422a51302dddc27d92ba4f02567646.png?v=8852_1)
Діти із задоволенням приготують та із задоволенням з’їдять
Напевно, неможливо уявити нашу кухню без найрізноманітніших салатів. Ми готуємо їх з овочами, з рибою, з м’ясом та макаронами, з нутом та кускусом – усіх і не перелічиш.
Однак цей рецепт відрізняється від усіх попередніх. Вся річ у тому, що ми готуватимемо фруктовий салат. Такий варіант особливо сподобається діткам, а ви будете раді, що нагодували їх вітамінками. Рецепт "Телеграф" знайшов у журналі "Поліна". За бажанням рецепт можна доповнити виноградом без кісточок, родзинками або сливами — салат вийде тільки смачнішим.
Як приготувати фруктовий салат
Інгредієнти на 4 порції:
- 2 ківі;
- 2 нектарини;
- 2 яблука;
- свіжа м’ята;
- 4 ст. л. лимонного соку;
- 4 ст. л. меду;
- 50 мл вершків 32%;
- 30 г цукрової пудри.
Спосіб приготування:
- Фрукти моєму та сушимо.
- Один нектарин нарізаємо тонкими пластинами.
- Чистимо ківі, яблука, нарізаємо їх кубиками разом з нектарином, що залишився. Підготовлені інгредієнти відправляємо у креманку.
- В окремому посуді збиваємо мед із лимонним соком. Соусом, що вийшов, заливаємо фрукти.
- Окремо збиваємо охолоджені вершки разом із цукровою пудрою та прикрашаємо салат. Зверху викладаємо м’яту.
![Фруктовий салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/8/f8/78844a7d-c4b7cd7a06442a3c178f162bd1393f88.png?v=8968_1)
А якщо є удома полуниця, можна приготувати з нею пікантний салат. Спробуйте - і не пошкодуєте.