Ніжно і сексуально водночас: Ель Феннінг вразила розкішним луком на Каннському фестивалі (фото)

Читати російською
Автор

Зірка мала неперевершений вигляд

Американська акторка Ель Феннінг продовжує підкорювати стильними луками. 26-річна знаменитість показалася на червоній доріжці в Каннах у розкішній у повітряній сукні з глибоким декольте.

Церемонія закриття 77-го Каннського кінофестивалю відбулася у суботу, 25 травня. Ель Феннінг відвідала її в гарному настрої та розкішній сукні.

Так, для цієї події зірка обрала повітряну сукню кольору слонової кістки із рожевим вкрапленням. Глибоке декольте до талії підкреслило сексуальність і зробило образ ефектним. Оголена спина додала пікантності. Доповнила свій образ зірка золотими сережками з діамантами і тонким годинником на руці.

Фото: Getty Images /gettyimages

Макіяж Ель Феннінг обрала ніжно-зеленим відтінком тіней на очах. Губи зірка вирішила злегка виділити рожевим блиском. Акцентом в макіяжі став рум’янець на щоках, який виглядав природно.

Фото: Getty Images

Розпущене волосся, яке красиво вкладене і спадало на плечі, ідеально пасувало до образу. Сукня чудово підкреслила жіночність зірки і водночас сексуальність. Образ виглядав відверто, але стримано і ніжно.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 66-річна Енді Мак-Давелл приголомшила розкішним образом на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Всесвітньо відома знаменитість постала у елегантній сукні довжини максі насиченого синього кольору.