У розкішній сукні: 78-річна Хелен Міррен викликала фурор на Каннському кінофестивалі (фото)

Читать на русском
Автор
Хелен Міррен на червоній доріжці
Хелен Міррен на червоній доріжці. Фото gettyimages

Хелен Міррен, здається, забула постаріти

Британська акторка Хелен Міррен вразила публіку на кінофестивалі в Каннах. Зірка з’явилася у розкішній сукні фіолетового кольору і підкорила червону доріжку.

Каннський кінофестиваль 2024 підходить до завершення. У п’ятницю, 24 травня, у передостанній день, 78-річна Хелен Міррен викликала фурор на червоному хіднику.

Так, для цієї події зірка обрала розкішну атласну сукню насичено фіолетового кольору. Вбрання ідеально підкреслило струнку талію 78-річної зірки і відкрило плечі. Довгі рукави зробили сукню стриманою та класичною, а шлейф додав образу вишуканості.

Хелен Міррен
Фото: Getty Images

Зачіску Хелен Міррен зробила стильну і красиву. Зірка обрала зачіску з мокрим ефектом. Доповнила свій образ акторка чорними класичними туфлями на підборах. Діамантове кольє, сережки та каблучки стали гарною прикрасою вишуканого аутфіту зірки.

Макіяж зірка обрала легкий. Рожевий рум’янець гарно освіжив обличчя Хелен Міррен, а ніжно-персиковий відтінок помади на губах прикрасив його.

Хелен Міррен
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, Белла Хадід захопила фігурою у сукні міді з відвертим вирізом на кінофестивалі в Каннах. Зірка обрала розкішний лук.