В ефектній сукні: Єва Грін блиснула пишними грудьми на червоній доріжці Каннського фестивалю (фото)

Читать на русском
Автор
Єва Грін мала розкішний вигляд Новина оновлена 26 травня 2024, 14:53
Єва Грін мала розкішний вигляд. Фото gettyimages

Зірка викликала фурор на червоній доріжці

Популярна французька акторка Єва Грін завжди вражає ефектними образами на світських заходах. На червоній доріжці в Каннах зірка з’явилася у блискучій сукні з красивим декольте і викликала фурор.

У суботу, 25 травня, відбулася церемонія закриття Каннського кінофестивалю. Єва Грін, яка була одною із членкинь журі цього року, на червоній доріжці засяяла в сукні з паєтками.

Так, для цієї події Єва Грін обрала відвертий та водночас стриманий лук. Зірка вдягнула темно-срібну максісукню з паєтками з довгими руками та глибоким декольте, яке підкреслило її пишні груди. Сукня чудово підкреслила її талію і оголила ключицю.

Єва Грін
Фото: Getty Images

Доповнила свій лук колишня "дівчина Бонда" акцентними золотими сережками, які гарно пасували під зібране волосся у хвіст. Макіяж зірка вирішила зробити вечірній. Вона виділила очі темними відтінками, а губи — рожевим кольором. Рум’янець додав образу свіжості й легкості.

Єва Грін
Фото: Getty Images

Образ чудово підкреслив ідеальну фігуру зірки і виглядав лаконічно, стильно, відверто і стримано водночас. А сукня гарно виблискувала на сонці і приковувала до себе всі погляди.

Єва Грін
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що модель Барбара Палвін блиснула на Каннському фестивалі. Зірка вразила публіку сукнею максі з "голим" ефектом.