Лаваш, шматочок м’яса і сковорода: лінивий пиріг готується саме так

Читать на русском
Автор
М’ясний пиріг з лавашем
М’ясний пиріг з лавашем. Фото napensii.ua

Відмінно і до сніданку, і на перекус

Від шматочка ароматного ніжного пирога навряд чи хтось відмовиться. Як правило, на десерт ми готуємо солодкі, а от у разі раптового голоду або швидкого сніданку стане в пригоді лінивий рецепт солоного пирога.

Саме таким рецептом ми із "На пенсії" і поділимося. Якщо у вас є вдома варене м’ясо, ви справитеся буквально за лічені хвилини — вам навіть не доведеться замішувати тісто і включати духовку. Простий, доступний рецепт призведе до фантастичного результату.

Як приготувати лінивий пиріг з куркою та сиром

Інгредієнти:

  • відварене куряче філе — 150 г;
  • лаваш — 150 г;
  • сир — 50 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • сметана — 50 г;
  • зелень — 10 г;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Лаваш рвемо руками на невеликі шматочки. Філе розбираємо на волокна, а зелень подрібнюємо. Перемішуємо підготовлені інгредієнти.
  2. Додаємо до лаваша з куркою та зеленню яйця, тертий на великій тертці сир та сметану. Все солимо і знову ретельно перемішуємо. У
  3. Розігріваємо сковороду з олією, рівномірно викладаємо масу. Обсмажуємо її на середньому вогні з обох боків по 7-8 хвилин до готовності.

До чаю рекомендуємо приготувати яблучний пиріг на сковороді. На смак він не поступиться магазинними солодощами.