Лаваш, шматочок м’яса і сковорода: лінивий пиріг готується саме так
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![М’ясний пиріг з лавашем](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/c4/0595692c-ad28f1781289fd8c741e146302394c4c.jpg?v=4394_1)
Відмінно і до сніданку, і на перекус
Від шматочка ароматного ніжного пирога навряд чи хтось відмовиться. Як правило, на десерт ми готуємо солодкі, а от у разі раптового голоду або швидкого сніданку стане в пригоді лінивий рецепт солоного пирога.
Саме таким рецептом ми із "На пенсії" і поділимося. Якщо у вас є вдома варене м’ясо, ви справитеся буквально за лічені хвилини — вам навіть не доведеться замішувати тісто і включати духовку. Простий, доступний рецепт призведе до фантастичного результату.
Як приготувати лінивий пиріг з куркою та сиром
Інгредієнти:
- відварене куряче філе — 150 г;
- лаваш — 150 г;
- сир — 50 г;
- куряче яйце — 2 шт.;
- сметана — 50 г;
- зелень — 10 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Лаваш рвемо руками на невеликі шматочки. Філе розбираємо на волокна, а зелень подрібнюємо. Перемішуємо підготовлені інгредієнти.
- Додаємо до лаваша з куркою та зеленню яйця, тертий на великій тертці сир та сметану. Все солимо і знову ретельно перемішуємо. У
- Розігріваємо сковороду з олією, рівномірно викладаємо масу. Обсмажуємо її на середньому вогні з обох боків по 7-8 хвилин до готовності.
До чаю рекомендуємо приготувати яблучний пиріг на сковороді. На смак він не поступиться магазинними солодощами.