Якщо перець по акції – нафаршируйте його: цей рецепт запитають усі (фото)

Читать на русском
Автор
Найсмачніші фаршировані перці
Найсмачніші фаршировані перці. Фото guslyanka.com

Ця страва захочеться повторити ще й ще

Що може бути смачніше фаршированих кабачків? Лише фаршировані перці.

Якщо у найближчому магазині перець по акції, це чудовий привід приготувати цю приголомшливу страву. За рецептом "Українські народні страви" вийде настільки смачно, що ви навіть заморожуватимете перець на зиму заради нього.

Як приготувати фарширований перець

Інгредієнти:

  • болгарський перець – 1 кг;
  • свинина — 500 г;
  • рис — 100 г;
  • цибуля — 100 г;
  • морква — 100 г;
  • томатний соус — 150 г;
  • бульйон — 500 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • часник — 50 г;
  • сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Перець ретельно миємо, видаляємо насіння.
  2. Для виготовлення начинки пропускаємо через м’ясорубку свинину. Додаємо до м’яса промитий рис, сіль, перець. Все ретельно перемішуємо.
  3. Підготовленою начинкою заповнюємо перці. Викладаємо їх у каструлю відкритим кінцем нагору.
  4. Для приготування начинки чистимо, миємо і нарізаємо цибулю та моркву. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з олією. Додаємо до овочів томатний соус, бульйон, сіль, перець. Все разом проварюємо та заправляємо підливу вершковим маслом та часником.
  5. Підготовлені перці заливаємо підливою та гасимо їх до готовності.
Фарширований перець
Фото: Телеграф

Фаршировані перці подаємо з підливою та з картопляним пюре. Близькі точно попросять добавки.