Без кефіру та мінералки: що додати до шашлику, щоб він вийшов смачним та соковитим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Найпростіший рецепт маринаду](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/d3/2c4793eb-67e829d280e57d975c038b56e7e72d33.jpg?v=6595_1)
М'ясо виходить ніжним та м'яким
Ймовірно, більшість уже відкрили сезон шашликів. Смачне м'ясо можна посмажити на природі, замаринувавши його в оцті, вині чи навіть у чаї.
Втім існує й секретний маринад для м'яса, завдяки якому воно виходить надзвичайно ніжним та соковитим. У пригоді стане звичайна цибуля, інформують Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".
Як замаринувати шашлик в цибулі
Інгредієнти:
- свинячий ошийок – 3 кг;
- цибуля – 1-1,5 кг;
- приправа для шашлику;
- сіль (за смаком);
Інгредієнти для маринованої цибулі:
- цибуля – 2 шт.;
- сіль – 0,5 ст. л.;
- цукор – 0,5 ст.;
- вода – 1 скл.;
- зелень;
Спосіб приготування:
- Свинячий ошийок нарізати спочатку на пластини товщиною приблизно 3 сантиметри, а потім на довгі шматочки.
- Цибулю нарізати і перетерти з сіллю, щоб вона пустила сік.
- Додати цибулю до м’яса, а також додати приправу до шашлику.
- Добре пом'яти, перемішати, залишити маринуватися на годину.
- Нанизати м’ясо на шампури та смажити на мангалі, періодично перегортаючи, до красивого коричнево-золотистого кольору.
- Готовий шашлик загорнути щільно в лаваш на 7-10 хвилин, після чого можна подати до столу з маринованою цибулею.