Фаршировані кабачки із секретом: настільки смачно, що неможливо зупинитися

Читать на русском
Автор
Човники з фаршированих кабачків
Човники з фаршированих кабачків. Фото vazhnoznat.com

Запасіться печінкою та ананасами для цих кабачків

Кабачки — це відмінний продукт для приготування оладок на сніданок, сирних запіканок і закусок. Проте сьогодні ми їх нафаршируємо.

Секретним рецептом ділиться "Важно знать". У нас вийдуть незвичайні човники з кабачків, ситні та дуже корисні. У них немає ні майонезу, ні фаршу, ні томатів — вся річ у тому, що фарширувати кабачки ми будемо печінкою та ананасами. Вийде настільки смачно, що страву з'їдять за секунди. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати.

Як приготувати фаршировані кабачки

Інгредієнти:

  • 3-4 кабачки;
  • 800 г курячої печінки;
  • 250 г цибулі;
  • 7-8 кілець консервованих ананасів;
  • 3 ст. л. сметани;
  • сир;
  • соняшникова олія;
  • чорний перець, сіль.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо весь м'якуш, щоб вийшли човники.
  2. Нарізаємо невеликими шматочками печінку та обсмажуємо її на сильному вогні, доки не випарується вся рідина. Солимо, перчимо і смажимо до рум’яної скоринки. Перекладаємо в окремий посуд.
  3. Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю. Обсмажуємо його до золотистості на сковороді з рослинною олією. Готовий овоч відправляємо до печінки.
  4. Кубиками нарізаємо консервовані ананаси та додаємо до печінки та цибулі. Все солимо, додаємо сметану та перемішуємо.
  5. Підготовлену начинку викладаємо в човники, присипаємо твердим тертим сиром. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин у режимі "Верх-низ".

Залишилися шинки? Приготуйте з ними пікантну фриттату — і близькі вам точно подякують.