Гора відбивних — і ні грама м’яса: хитрий рецепт, який питатимуть усі

Читать на русском
Автор
Незвичайні відбивні з капусти
Незвичайні відбивні з капусти. Фото odnaminyta.com

Ця страва стане улюбленою у всіх

Ситна сімейна вечеря у нас часто асоціюється з м’ясними стравами, зокрема з відбивними. А спробуймо приготувати їх без м’яса.

Незвичайний рецепт пропонує "1 хвилина". Річ у тому, що готувати відбивні ми будемо з капусти. Головний секрет приготування цієї незвичайної страви у тому, щоб правильно нарізати капусту та особливим чином підготувати її до випікання у духовці. Ці незвичайні відбивні не залишать байдужими нікого.

Як приготувати відбивні з капусти

Інгредієнти:

  • 1 середнього розміру капуста;
  • 2 курячі яйця;
  • 1/2 склянки молока;
  • 1/2 склянки пшеничного борошна;
  • 1/4 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. Капусту нарізаємо на середні кільця і відварюємо в киплячій воді протягом 3-5 хвилин, поки вона не стане м’якшою. Потім зливаємо зайву воду.
  2. В окремій мисці збиваємо яйця з молоком. Солимо, перчимо масу, додаємо за бажанням паприку і знову все перемішуємо.
  3. У приготовлену масу поступово додаємо пшеничне борошно і ретельно перемішуємо — має вийти тісто без грудочок.
  4. Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо капусту та заливаємо підготовленим тестом. Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин, поки кляр не стане золотистим і хрустким.

Подаємо капусту гарячою разом зі сметаною, часниковим соусом та курячим філе. Вийде неймовірно смачно.