Гора відбивних — і ні грама м’яса: хитрий рецепт, який питатимуть усі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Незвичайні відбивні з капусти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/4e/9c746be7-21418b8dfc5e5f48a34f223c5a6434ea.jpg?v=8440_1)
Ця страва стане улюбленою у всіх
Ситна сімейна вечеря у нас часто асоціюється з м’ясними стравами, зокрема з відбивними. А спробуймо приготувати їх без м’яса.
Незвичайний рецепт пропонує "1 хвилина". Річ у тому, що готувати відбивні ми будемо з капусти. Головний секрет приготування цієї незвичайної страви у тому, щоб правильно нарізати капусту та особливим чином підготувати її до випікання у духовці. Ці незвичайні відбивні не залишать байдужими нікого.
Як приготувати відбивні з капусти
Інгредієнти:
- 1 середнього розміру капуста;
- 2 курячі яйця;
- 1/2 склянки молока;
- 1/2 склянки пшеничного борошна;
- 1/4 ч. л. солі;
- 2 ст. л. рослинної олії.
Спосіб приготування:
- Капусту нарізаємо на середні кільця і відварюємо в киплячій воді протягом 3-5 хвилин, поки вона не стане м’якшою. Потім зливаємо зайву воду.
- В окремій мисці збиваємо яйця з молоком. Солимо, перчимо масу, додаємо за бажанням паприку і знову все перемішуємо.
- У приготовлену масу поступово додаємо пшеничне борошно і ретельно перемішуємо — має вийти тісто без грудочок.
- Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо капусту та заливаємо підготовленим тестом. Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин, поки кляр не стане золотистим і хрустким.
Подаємо капусту гарячою разом зі сметаною, часниковим соусом та курячим філе. Вийде неймовірно смачно.