Белла Хадід захопила фігурою у сукні міді з відвертим вирізом (фото)

Читать на русском
Автор
Белла Хадід на Каннському кінофестивалі Новина оновлена 22 травня 2024, 14:19
Белла Хадід на Каннському кінофестивалі. Фото Getty Images

Модель підкреслила свою струнку фігуру у новому образі

Каннський кінофестиваль — це не лише свято кінематографа, а й справжній показ мод, де зірки сяють у розкішному вбранні, приковуючи до себе увагу публіки. Особливо виразною стала 27-річна американська модель Белла Хадід, чия елегантність та відвертий стиль вразили всіх присутніх.

"Телеграф" повідомляє, що її поява на фестивалі в Каннах стала яскравим моментом цієї грандіозної події. Белла вразила стрункою фігурою в сукні, яка гарно підкреслила її талію.

Белла Хадід на фестивалі у Каннах
Фото: Getty Images

Американська знаменитість обрала для виходу у світ тілесну сукню довжини міди з відвертим вирізом і вставками, які переплітаються. Свій образ вона доповнила туфлями на підборах у тон свого вбрання.

Белла Хадід у красивій сукні
Фото: Getty Images

Модель Белла Хадід красиво уклала волосся і підкреслила свій стильний і сексуальний look аксесуарами з мерехтливими діамантами. На ній була гарна підвіска, сережки з камінням та каблучки. Зірка зробила вечірній нюдовий макіяж та манікюр тілесного відтінку.

Белла Хадід у тілесній сукні довжини міді
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, Jerry Heil викликала фурор на червоній доріжці в Каннах. Знаменитість обрала відвертий, але дуже вишуканий образ.