У сукні-піджаку з відкритим декольте: Емма Стоун вразила новим вбранням у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
Емма Стоун у новому образі на фестивалі у Каннах Новина оновлена 18 травня 2024, 16:31
Емма Стоун у новому образі на фестивалі у Каннах. Фото Фото Getty Images

Емма Стоун підкреслила свої довгі ноги та талію

У Каннах триває міжнародний кінофестиваль, на якому світові зірки сяють у розкішних вбраннях. Однією із гостей заходу стала 35-річна Емма Стоун. Актриса спочатку відвідала прем’єру фільму "Види доброти", де виконала головну роль, а потім взяла участь у фотоколлі.

На захід голлівудська знаменитість прийшла у сукні-піджаку білого кольору з відкритим декольте. Своє вбрання зірка фільму "Види доброти" доповнила чорним довгим поясом, зробивши акцент на стрункій талії, а також чорних босоніжках на високих підборах.

Емма Стоун на фестивалі в Каннах
Фото: Getty Images

Емма підкреслила свій look легкою зачіскою, зібравши волосся у хвостик, а також мінімалістичними сережками, масивним кільцем на правій руці та сонцезахисними окулярами. Образ знаменитості вийшов елегантним та стильним.

Емма Стоун в білій сукні на кінофестивалі Канна
Фото: Getty Images

Американська актриса продемонструвала свою точену фігуру у привабливій білій сукні-піджаку за кілька годин після відвідин прем’єри фільму "Види доброти" на фестивалі, режисером якого виступив Йоргос Лантімос. Раніше Емма співпрацювала з ним під час знімання кінокартини "Бідні-нещасні", де також зіграла головну роль та отримала за неї другу статуетку "Оскар".

Емма Стоун на фотоколлі фільму в Каннах
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що актриса Єва Грін, яка прославилася роллю дівчини Джеймса Бонда у фільмі "Казино Рояль", з’явилася на червоній доріжці в Каннах в елегантному образі. Знаменитість обрала для події стиль total-black.