В обтислій сукні максі: модель Барбара Палвін блиснула на Каннському фестивалі (фото)

Читать на русском
Автор
529
Барбара Палвін мала розкішний вигляд Новина оновлена 21 травня 2024, 21:06
Барбара Палвін мала розкішний вигляд. Фото Getty Images

Зірка обрала вишуканий образ

Каннський кінофестиваль стартував у вівторок, 14 травня і триватиме до 25 травня. Світові зірки з’являються на ньому у розкішних сукнях та вишуканих костюмах. Не винятком стала модель Барбара Палвін — дружина актора серіалу "Після" Ділана Спроуса.

У вівторок, 20 травня Барбара Палвін підкорила шанувальників неймовірно красивою сукнею, яка ідеально підкреслила її ідеальну фігуру. Модель вразила розкішним виглядом і професійно позувала на камеру.

Так, для цієї події зірка обрала для червоного хідника чорну мереживну сукню максі з невеликим шлейфом. Розкішним акцентом її образу стали рукави, які були довжини вбрання. Бежева підкладка створила "голий" ефект. Сукня чудово виділила струнку талію моделі.

Барбара Палвін
Фото: Getty Images

Доповнила свій лук Барбара Палвін чорними туфлями з гострим носком на високій шпильці, які візуально видовжили і так довгі ноги моделі. Хвилясте розпущене волосся і легкий макіяж з акцентом на губи ідеально завершили образ.

Барбара Палвін
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil викликала фурор на червоній доріжці у Каннах. Знаменитість обрала відвертий, але дуже вишуканий образ.