У напівпрозорій сукні: Jerry Heil викликала фурор на червоній доріжці у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
1573
Jerry Heil з'явилась на  Каннському фестивалі 2024
Jerry Heil з'явилась на Каннському фестивалі 2024. Фото Фото з інстаграму Jerry Heil

Артистка обрала сміливий образ

Представниця України на Євробаченні-2024 Jerry Heil зараз перебуває на Каннському фестивалі. Раніше вона демонструвала вишукану чорну сукню на заході. А тепер співачка вийшла у не менш ефектному вбранні.

Знаменитість обрала на червону доріжку відвертий, але дуже вишуканий образ. У Каннах вона постала у незвичній чорній сукні. Верхня частина вбрання складалась з боді, що підкреслювало чудову фігуру артистки. А нижня — з прозорої тканини, обшитої камінням. Це виглядало дуже вишукано. Яна доповнила лук довгим ланцюжком з хрестиком і намистом з бісеру на шиї.

Jerry Heil
Jerry Heil, Фото: Інстаграм Jerry Heil

Співачка вирішила зробити для заходу гладеньку гульку та макіяж з акцентом на очі. З взуття зірка обрала прозорі босоніжки на високих підборах. Вдало завершив образ срібний клатч.

Jerry Heil
Jerry Heil, Фото: Інстаграм Jerry Heil

Усі ці речі були дуже гармонійно поєднані, тож пасували знаменитості. Вона мала стильний та органічний вигляд на червоній доріжці.

Раніше "Телеграф" писав, що сукня популярного українського дизайнера Андре Тана відкрила червону доріжку у Каннах. Її одягла продюсерка українського походження Марія Гражина-Чаплін. Жінка дуже красиво виглядала в такому вбранні.