У сукні кольору айворі та тренчі зі шлейфом: Ума Турман зачарувала елегантним вбранням на червоній доріжці (фото)

Читать на русском
Автор
Ума Турман на червоній доріжці у Каннах Новина оновлена 18 травня 2024, 19:55
Ума Турман на червоній доріжці у Каннах. Фото Фото Getty Images

Сукня актриси була у весільному стилі

Каннський кінофестиваль щорічно приваблює безліч світових зірок, перетворюючи червону доріжку на подіум вишуканої моди. Чудові вбрання, дизайнерські сукні та бездоганні образи знаменитостей стають невід’ємною частиною цієї грандіозної події.

Неймовірно гарною сукнею на заході похвалилася 54-річна американська актриса Ума Турман. Зірка фільму "Вбити Білла" з’явилася на світському вечорі у ніжному образі.

Ума Турман у розкішній сукні у Каннах
Фото: Getty Images

Знаменитість обрала для червоної доріжки довгу шовкову сукню відтінку айворі з прямим фасоном, зробивши акцент на своїй талії за допомогою поясу. А елегантний образ доповнила тренчем оверсайз від бренду Burberry з довгим шлейфом, який акторка приспустила на плечі, використовуючи його як накидку.

Образ Уми Турман на Каннському фестивалі
Фото: Getty Images

Ніжний look був доповнений сережками з жовтими діамантами, а також браслетом з дрібним камінням та двома каблучками. Ума Турман гарно вклала волосся і вирішила відмовитися від яскравого макіяжу.

Ума Турман зачарувала елегантним образом
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що модель Наомі Кемпбелл зачарувала вбранням на фестивалі в Каннах. Знаменитість вибрала для виходу у світ чорну сукню з прозоро-смугастими вставками.