У джинсовому костюмі та окулярах: 55-річна Кейт Бланшетт засяяла на Каннському кінофестивалі (фото)

Читать на русском
Автор
533
Кейт Бланшетт з'явилась на Каннському кінофестивалі 2024
Кейт Бланшетт з'явилась на Каннському кінофестивалі 2024. Фото Getty Images

Простий, але модний лук чудово підійшов знаменитості

Популярна австралійська акторка Кейт Бланшетт, яка у березні відзначила свою роль креативного директора Toku Saké, відвідала Каннський кінофестиваль. Це подія, до якої прикута увага мільйонів поціновувачів кіно по всьому світу. Тож зірки ретельно продумують кожну деталь свого образу, аби мати стильний вигляд.

Знаменитість обрала для заходу total-denim — джинсовий костюм темного відтінку. Він складався із сорочки на застібках і штанів з низькою посадкою. В окремих місцях на костюмі можна помітити дрібні зірочки та тоненькі підвіски срібного відтінку.

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт, Фото: Getty Images

Образ у стилі smart-casual Бланшетт доповнила прозорими окулярами з круглою оправою. А ще — практично непомітним макіяжем і злегка хвилястою укладкою. З взуття Кейт обрала класичні білі кеди.

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт, Фото: Getty Images

Очевидно цього разу зірка вирішила відмовитися від екстравагантних пишних суконь і високих підборів. Натомість зробила акцент на зручності та практичності. Утім, навіть у такому простому образі Бланшетт мала чудовий вигляд. До речі, total-denim зараз на піку популярності, тож Кейт не прогадала.

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт, Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про стильний лук Демі Мур на Каннському кінофестивалі. Вона одягнула літню сукню в горошок з глибоким декольте, який підкреслював красу зірки.