Сукня відомого українського дизайнера відкрила червону доріжку у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
Марія Гражина-Чаплін в сукні Андре Тана в Каннах 2024
Марія Гражина-Чаплін в сукні Андре Тана в Каннах 2024. Фото Фото менеджера Андре Тана

Вбрання продюсерки українського походження було розкішним

Зараз у Каннах триває 77-й міжнародний кінофестиваль, під час якого журі дає свою професійну оцінку різним фільмам. На червоній доріжці заходу жінки вражають своїми розкішними луками, зокрема, Наомі Кемпбелл. Не обійшлося у Каннах й без вбрання популярного українського дизайнера

Сукня Андре Тана відкрила червону доріжку стрічки "Фуріоза: Шалений Макс. Сага". Це пригодницький бойовик, деталі якого наразі залишаються засекречені. Головні ролі зіграли Ана Тейлор-Джой та Кріс Гемсворт.

Перед показом фільму у Каннах у сукні Андре Тана з'явилась відома продюсерка українського походження Марія Гражина-Чаплін. Вона є засновницею премії WIBA Awards — "Оскару для блогерів".

Гражина-Чаплін постала у довгій вечірній сукні темно-синього відтінку, повністю обшитій паєтками. З одного боку вбрання не має рукавів, з іншого — звисає довгим напівпрозорим шлейфом.

Марія Гражина-Чаплін
Марія Гражина-Чаплін, фото менеджерки Андре Тана

Продюсерка доповнила красиву сукню білими рукавичками, туфлями та клатчем такого ж кольору. Вона мала ефектний та стильний вигляд.

Марія Гражина-Чаплін
Марія Гражина-Чаплін, фото менеджерки Андре Тана

За словами Андре Тана, це сукня з літньої колекції Atelier Andre Tan, що називається "Глибокий океан". Дизайнер презентував її в шоу-румі в Парижі.

"Море і вода завжди очищують людей та простір навколо нас. Це саме те, чого потребує наша країна зараз: не тільки допомоги, а і очищення. Власне, ця ідея і стала натхненням для концепції та кольорових рішень колекції", — поділився модельєр.

Андре Тан вважає те, що сукня вітчизняного бренду з'явилась на червоній доріжці у Канах, великим досягненням. Зокрема, для української fashion-індустрії.

"Для мене велика честь, що Марія-Гражина Чаплін обрала сукню українського дизайнера, адже fashion-спільнота завжди уважно слідкує за хроніками та червоними доріжками Каннського фестивалю. Я вважаю, що це знак уваги та підтримки української моди в цілому", — зазначив дизайнер.

Раніше "Телеграф" писав про елегантний образ французької акторки Єви Грін у Каннах. Вона обрала total-black і виглядала у ньому фантастично.