З Євробачення до Канн: Jerry Heil вийшла на червону доріжку у темному образі (фото, відео)

Читать на русском
Автор
940
Співачка Яна Шемаєва, вона ж Jerry Heil Новина оновлена 19 травня 2024, 19:33
Співачка Яна Шемаєва, вона ж Jerry Heil. Фото Getty Images

Представниця України на Євробаченні 2024 перебуває на кінофестивалі з благодійною метою

Українська виконавиця Jerry Heil (справжнє ім’я Яна Шемаєва), яка разом із реперкою alyona alyona представляли Україну на Євробаченні 2024 у Швеції та посіли третє місце, зараз перебуває у Каннах на щорічному кінофестивалі. Захід збирає знаменитостей із різних куточків світу і наша 28-річна артистка у цьому не виняток.

У неділю, 19 травня, Jerry Heil виклала в Інстаграмі відео із червоної доріжки Каннського кінофестивалю. Зірковий образ співачки складався із чорного верху та довгої спідниці до підлоги.

"Українські вібрації на Каннському фестивалі", — підписала короткий ролик 28-річна Яна Шемаєва.

вона шемаєва джеррі хейл

Варто доповнити, що своє готичне вбрання зірка доповнила срібними прикрасами на голові, що спадали на груди артистки, і наплічником з лівого боку. Також у руках Jerry Heil тримала маленьку сріблясту сумочку.

Джері Хейл на червоній доріжці в канах

У Канни цього сезону Яна Шемаєва приїхала не просто так. Відомо, що співачка виступить на фестивалі у рамках програми Ukrainian Fashion Film Festival. Під час заходу проходитиме благодійний аукціон з метою збирання коштів для підтримки дітей України.

До речі, днями Jerry Heil зустрілася на Каннському фестивалі з режисером оскароносного документального фільму про війну "20 днів у Маріуполі" Мстиславом Черновим. 16 травня зірки зібралися для святкування Дня вишиванки.