Простий, але неймовірно смачний рецепт
Пиріг — це завжди гарна ідея сніданку, обіду чи навіть перекусу. Деякі рецепти складні у приготуванні, однак ми поділимося швидким та простим. А раніше ми розповідали, як приготувати сирник без муки, цукру і манки.
Цей пиріг неймовірно смачний і дуже ситний, а для приготування знадобляться доступні інгредієнти. Рецептом поділилися на порталі SHUBA.
Як приготувати пиріг не кефірі
Інгредієнти:
- куряче яйце — 1 шт;
- кефір — 100 мл;
- пшеничне борошно — 100 г;
- розпушувач — 1 г;
- білий кунжут — 6 г;
- соняшникова олія — 5 г;
- зелена цибуля — 100 г;
- сіль — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути і натираємо на тертці. Нарізаємо зелену цибулю і додаємо до яєць.
- Додаємо сіль і перемішуємо. Збиваємо яйця з кефіром. Просіюємо борошно і додаємо до яєчної маси. Замішуємо тісто. Воно повинне бути по консистенції як густа сметана.
- Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо 2/3 тіста. Начинку розподіляємо і заливаємо решту тіста. Посипаємо кунжутом.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо 40 хвилин. Перевіряємо готовність за допомогою зубочистки або сірника. Також якщо тісто пружинить, пиріг готовий. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати картоплю по-французьки з м’ясом. Ми поділилися простим рецептом.