Такої картоплі по-французьки ви ще не пробували: рецепт з м’ясом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1530
![Близькі облизуватимуть тарілки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/5f/3cb2a960-2497f5f51a7be5e8f2873c2ff136d5f0.jpg?v=3064_1)
Ідеальний варіант обіду
Картопля по-французьки — ідеальна страва для тих, хто любить смачно їсти, але не любить витрачати багато часу та зусиль на приготування. Раніше ми ділилися рецептом оригінальної страви з картоплі і жмені м’яса. Тепер "Телеграф" розповідає, як приготувати смачний і ситний обід.
Ця страва також — ідеально підійде для святкового столу, адже виглядає дуже апетитно. Рецептом поділилися на порталі "Їсти".
Як приготувати картоплю по-французьки
Інгредієнти:
- 1,5 кг картоплі;
- 400 г свинини;
- 2 цибулини;
- 200 г твердого сиру;
- сметана;
- олія;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю нарізаємо кружальцями. Додаємо сіль, перець і перемішуємо.
- М’ясо нарізаємо тонкими скибочками, а цибулю — півкільцями. Натираємо сир.
- Деко змащуємо олією. Викладаємо м’ясо (якщо свинина, попередньо варто його відбити).
- Зверху викладаємо шар цибулі, змащуємо сметаною. Тепер кладемо картоплю, знову сметана.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів. Запікаємо картоплю 40 хвилин.
- Дістаємо, натираємо сиром і ставимо знову в духовку на 15 хвилин.
- Також можна додати помідори або гриби — все залежить від ваших уподобань. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати "піцу" нашвидкуруч. Про класичні бутерброди ви точно забудете.