Коли відключили світло: як зарядити телефон, ці п’ять корисних порад допоможуть кожному

Читать на русском
Автор
Як зарядити телефон, коли немає світла Новина оновлена 19 травня 2024, 07:00
Як зарядити телефон, коли немає світла. Фото Телеграф

Ці лайфхаки виручать в умовах блекауту

В Україну знову повернулися відключення світла, тому кожному необхідно знати, як можна зарядити свій мобільний телефон в умовах відсутності електроенергії. Є корисні поради на екстрені випадки.

"Телеграф" розповідає про п’ять способів заряджання телефону, якщо раптом відключили світло. Завдяки цьому ви завжди залишатиметеся на зв’язку.

Перша і найпростіша порада — зарядка телефону від повербанку. Слід завжди тримати його зарядженим, тому що в період відключень світла повербанк найкраще врятує ваш телефон.

Другий спосіб заряджання телефону — ноутбук. Можна підзарядити смартфон за допомогою USB-кабелю, якщо на самому ноутбуці є заряд. В цьому випадку телефон заряджатиметься повільно, проте це дасть можливість бути на зв’язку.

Ще одна порада — зарядка телефону в машині. У період відключення власників автомобілів може врятувати цей спосіб, щоб хоч трохи поповнити заряд батареї.

Також зарядити телефон можна від колонки, якщо вона не розряджена. Гаджет слід підключити до неї за допомогою кабелю. Однак слід врахувати, що цього вистачить для виходу до інтернету чи телефонної розмови.

Для тих, у кого є генератор, завдання із зарядкою телефону стає простіше. До цього портативного приладу можна підключати побутові прилади в період відключення світла, а також можна швидко зарядити смартфон.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як зберегти заряд на телефоні під час відключення світла.