Якщо складно прокидатися вранці: лайфхак із телефоном, який посилить звук будильника

Читать на русском
Автор
Як підсилити звук будильника на телефоні Новина оновлена 15 травня 2024, 09:22
Як підсилити звук будильника на телефоні. Фото Колаж "Телеграфу"

Звук динаміків стане більш гучним та об’ємним

Якщо часто вам важко прокинутися вранці та звуку будильника на телефоні недостатньо, щоб почути його крізь міцний сон, на цей випадок є спеціальний лайфхак. Для цього не потрібно практично нічого — тільки звичайна чашка.

"Телеграф" розповідає, як посилити звук динаміків на телефоні швидко та просто. У даному лайфхаку звук стане гучнішим через ефект резонансу.

Суть цього способу полягає в тому, щоб просто покласти мобільний телефон у чашку. Місткість своєю чергою посилить звукові вібрації, завдяки чому звук стане в рази гучнішим. У такому разі будильник точно розбудить власника телефону.

До того ж цей лайфхак можна використовувати не тільки для посилення звуку будильника. Наприклад, ним можна скористатися для прослуховування музики. Звук тоді буде більш об'ємним та гучнішим.

Або ж, якщо ви любите вмикати відео на фоні, поки займаєтеся своїми справами по дому, цей спосіб дозволить слухати свій улюблений серіал або передачу з більш гучним звуком.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, з яких причин може глючити телефон. Деякі їх можуть бути зовсім не очевидними.