Для тих, хто любить олів’є та не любить майонез та ковбасу: готуємо улюблений салат по-новому
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Незвичайний варіант улюбленого олів’є](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/eb/288fba73-ed0c869465d1d11dca6183b67b37deb5.jpg?v=4852_1)
Такий салат захочеться готувати все літо
Важко уявити своє меню без такого знайомого та улюбленого олів’є. Рецептів його мабуть-невидимо і здається, що вигадати щось нове вже неможливо.
Для тих, хто не любить майонез та ковбасу, Shuba пропонує замінити ці інгредієнти авокадо та свіжим огірком. Авокадо додасть салату олійного смаку, а свіжий огірок і червона цибуля зроблять олів’є свіжішим, навіть "літнім" на смак. Ці продукти зроблять свою справу – салат розметуть ще на початку застілля.
Як приготувати олив’є з авокадо та свіжим огірком
Інгредієнти на 4 порції:
- авокадо — 1 шт.;
- картопля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля червона — 1 шт.;
- огірок — 2 шт.;
- горошок консервований — 200 г;
- сметана — 100 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Усі овочі відварюємо до готовності. Даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Акуратно авокадо розрізаємо навпіл і дістаємо кісточку. М’якуш чистимо від шкірки та нарізаємо кубиками.
- Огірок миємо та нарізаємо кубиками. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника, додаємо консервований горошок. Все солимо на свій смак, заправляємо сметаною і відправляємо в холодильник на годину, щоб салат настоявся.
Подаємо салат з улюбленими котлетами. Вийде настільки смачно, що всі оближуть тарілки.