Куряче філе із сюрпризом: цей рецепт стане хітом навіть святкового столу

Читать на русском
Автор
Курячі грудки з сиром і наситить, і підніме настрій
Курячі грудки з сиром і наситить, і підніме настрій

Неймовірно смачна страва з того, що знайшли у холодильнику

Куряче філе не тільки дуже корисний, а й неймовірно смачний продукт. Ми навіть тушкували його у винному соусі.

Сьогодні разом із "На пенсії" пропонуємо експериментувати далі й приготувати куряче філе із секретом усередині — із твердим сиром. М’ясо вийде дуже соковитим, м’яким і просто танутиме в роті. До того ж у начинку можна додавати улюблені продукти на свій смак — гриби чи овочі. Страва від цього стане тільки смачнішою – вона розлетиться навіть на святковому столі.

Як приготувати куряче філе з твердим сиром

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 3 шт.;
  • твердий сир — 500 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • приправа для курки, куркума, панірувальні сухарі та олія — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки ретельно миємо і нарізаємо тонкими скибочками. Підготовлене м’ясо викладаємо на дошку, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
  2. В окрему миску вбиваємо яйця, солимо та збиваємо за допомогою вилки.
  3. Окремо змішуємо приправу, панірувальні сухарі та куркуму.
  4. Твердий сир нарізаємо скибочками, удвічі менше курячих. Загортаємо сир у відбивні, занурюємо у збиті яйця та панірувальні сухарі.
  5. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо м’ясні конвертики й смажимо до золотистості з обох боків.

Із цим рецептом у вас вийде ідеальна страва. Спробуйте — і переконайтеся самі.