Такий "тортик" у сто разів смачніший за покупний: смакота, яку проситимуть постійно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Відмінна закуска для сімейного перекушування та свято](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/d2/73c508a0-ea6f2eee6797c1046b947cbce18b9d28.jpg?v=8709_1)
Ця смакота просто готується, швидко з’їдається
З улюблених кабачків можна приготувати безліч різних страв: і запіканки, і ікру, а можна просто посмажити їх у клярі. Однак сьогоднішній рецепт здивує навіть найвишуканішого гурмана.
Річ у тому, що ми з "На пенсії" приготуємо з кабачків… торт. Ця смачна та оригінальна закуска не залишить байдужим нікого і за лічені хвилини від неї не залишиться ні шматочка.
Як приготувати торт з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки — 600 — 700 г;
- борошно — 3 ст. ложки;
- курячі яйця – 2 шт.;
- сіль — 0,5 ч. л;
- рослинна олія — для смаження;
- майонез чи сметана – 6 ст. л.;
- часник — 2 — 3 зубчики;
- плавлений сирок – 2 шт.;
- помідори – 4 шт.;
- зелень для прикраси.
Спосіб приготування:
- Кабачки очищаємо від шкірки, натираємо на дрібній тертці та віджимаємо від зайвої рідини.
- До кабачків додаємо яйця, сіль, борошно. Розмішуємо до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії, викладаємо масу рівномірним шаром і обсмажуємо з обох боків до готовності. Даємо охолонути.
- Дві столові ложки майонезу змішуємо з натертим плавленим сиром і невеликою кількістю часнику.
- В окремому посуді змішуємо залишок майонезу із залишками часнику.
- Помідори миємо та нарізаємо кружальцями.
- Кабачковий млинець викладаємо на блюдо, змащуємо майонезом, на нього розкладаємо кружечки помідорів. Накриваємо млинцем, змащуємо його плавленим сиром із майонезом. Збираємо все по черзі, доки не закінчаться млинці.
- За бажанням торт прикрашаємо кропом, петрушкою або зеленим пір’ям цибулі. Відправляємо його в холодильник на годину, щоб торт просочився.
З кабачків можна приготувати також найсмачніші голубці. Приготуйте і переконайтеся самі.