М'ясо вийде м'яким та соковитим: замаринуйте шашлик у чаї

Читать на русском
Автор
Ароматно, соковито та дуже смачно
Ароматно, соковито та дуже смачно. Фото 1000.menu

Чудовий рецепт м`яса, щоб приготувати з друзями на природі

Сезон шашлику давно відкрито, а десятки маринадів для м'яса, ймовірно, спробувано. Зокрема, деякі надають перевагу класичному рецепту з оцтом та цибулею, інші люблять експериментувати та маринують свинину чи курятину в ківі.

Сьогодні ми пропонуємо іще один незвичний маринад для шашлику — у чайній заварці. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "kubfood".

Як замаринувати шашлик у чайному маринаді

Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;
  • цибуля — 2 шт.;
  • розмарин – 1 ст. л.;
  • базилік – 1 ст. л.;
  • коріандр – 1 ст. л.;
  • перець чорний запашний – 1 ст. л.;
  • сіль – 2 ст. л.;
  • гвоздика – 1 ст. л.;
  • чай чорний;

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати середніми шматками.
  2. Цибулю нарізати півкільцями.
  3. Додати сіль та спеції, розім'яти, перемішати.
  4. Заварити чай, охолодити, залити ним м'ясо, перемішати.
  5. Накрити м'ясо харчовою плівкою та залишити маринуватися на 8-12 годин.

Раніше ми писали, як приготувати шашлик, як у грузинів. Він вийде смачним та соковитим.