М'ясо вийде м'яким та соковитим: замаринуйте шашлик у чаї
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ароматно, соковито та дуже смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/17/22e41e68-a944ef53b1d0fa74ff5dd5478dc9e176.jpg?v=9301_1)
Чудовий рецепт м`яса, щоб приготувати з друзями на природі
Сезон шашлику давно відкрито, а десятки маринадів для м'яса, ймовірно, спробувано. Зокрема, деякі надають перевагу класичному рецепту з оцтом та цибулею, інші люблять експериментувати та маринують свинину чи курятину в ківі.
Сьогодні ми пропонуємо іще один незвичний маринад для шашлику — у чайній заварці. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "kubfood".
Як замаринувати шашлик у чайному маринаді
Інгредієнти:
- свинина – 1 кг;
- цибуля — 2 шт.;
- розмарин – 1 ст. л.;
- базилік – 1 ст. л.;
- коріандр – 1 ст. л.;
- перець чорний запашний – 1 ст. л.;
- сіль – 2 ст. л.;
- гвоздика – 1 ст. л.;
- чай чорний;
Спосіб приготування:
- М'ясо нарізати середніми шматками.
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Додати сіль та спеції, розім'яти, перемішати.
- Заварити чай, охолодити, залити ним м'ясо, перемішати.
- Накрити м'ясо харчовою плівкою та залишити маринуватися на 8-12 годин.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик, як у грузинів. Він вийде смачним та соковитим.