У зеленій квітковій сукні: дружина Чарльза III вразила стильним образом у Великій Британії (фото)

Читать на русском
Автор
619
Королева-консорт Камілла відвідала літературну подію в Раї
Королева-консорт Камілла відвідала літературну подію в Раї. Фото Getty Images

Королева як завжди обирає класику

Королева-консорт Камілла, яка нещодавно разом із Чарльзом III відвідала службу почесного Ордену, знову з'явилась на публіці. Щоправда, цього разу знову сама, як і з моменту, коли стало відомо, що король бореться з онкологією.

Королева-консорт відвідала літературний захід у англійському містечку Рай у графстві Східний Сассекс. Він був присвячений письменникам-романістам — Генрі Джеймсу, Румеру Годдену та Е. Ф. Бенсону.

Для події Камілла обрала ніжну зелену сукню довжни міді. На ній можна побачити блакитні квіткові вкраплення та невеличкий виріз на грудях. Вбрання — прямого крою та з вкороченими рукавами, що підкреслює витончені руки королеви.

Камілла одягла на захід зелену сукню
Камілла, Getty Images

З верхнього одягу Камілла одягнула довгий тренч молочного відтінку. Він мав особливі деталі — широкі лацкани та лаконічні пряжки в кінці рукавів. Образ вдало доповнювали балетки теракотового відтінку на низьких підборах.

Під час заходу почався дощ, тож Камілла несла прозору парасолю з чорним обрамленням.

Камілла у молочному тренчі
Камілла, Getty Images

Загалом образ королеви-консорт як завжди був стриманим і вишуканим. Хороший смак у одязі лише підкреслює її статність та елегантність.

Також королева-консорт встигла поспілкуватися з представниками місцевої громади та британцями, які прийшли її побачити.

Камілла спілкується з місцевими мешканцями
Камілла, Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про те, що сукня українського дизайнера відкрила червону доріжку у Каннах. Його одягла продюсерка українського походження Марія Гражина-Чаплін. Вона мала розкішний вигляд у такому вбранні.