Вся в паєтках і перлах: Наомі Кемпбелл викликала фурор на червоній доріжці в Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
604
Наомі Кемпбелл відвідала Каннський кінофестиваль у розкішному образі Новина оновлена 16 травня 2024, 11:39
Наомі Кемпбелл відвідала Каннський кінофестиваль у розкішному образі. Фото Getty Images

Модель з’явилася на світському заході у незвичайному образі

У Франції стартував Каннський кінофестиваль, який продовжує збирати зіркових гостей на своїх заходах. Так, 15 травня на червоній доріжці фільму "Фуріоза: Сага про Божевільного Макса" в Каннах з’явилася знаменита супермодель Наомі Кемпбелл.

І треба сказати, що зірка справила враження своїм виходом та вбранням. Для червоної доріжки Наомі Кемпбелл обрала довгу чорну сукню, повністю декоровану паєтками та прозоро-смугастими вставками. При цьому особливого шарму образу додають бретелі з перлів. Свій образ знаменитість доповнила класичними чорними човниками та розкішними прикрасами.

Наомі Кемпбелл, Канський кінофестиваль, модель
Фото: Getty Images

Цього разу Наомі Кемпбелл вибрала незвичайну укладку. Після гладкого рівного каре, на кінофестивалі в Каннах модель постала з пишною кучерявою шевелюрою з недбалими локонами. А на її обличчі був яскравий макіяж та впевнений вигляд.

Наомі Кемпбелл, Канський кінофестиваль
Фото: Getty Images

Як видно, Наомі Кемпбелл із радістю позувала фоторепортерам. Вона красувалася перед камерами у своєму розкішному образі та спілкувалася з зірковими гостями червоної доріжки у Каннах.

Наомі Кемпбелл, Канни
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірка "Фуріози" Аня Тейлор-Джой повторила стиль Старого Голівуду у Каннах. Красуня з’явилася на червоній доріжці у сукні Dior та прикрасах Tiffany.