У сукні Dior та прикрасах Tiffany: зірка "Фуріози" повторила стиль Старого Голлівуду в Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
Аня Тейлор-Джой на червоній доріжці Каннського кінофестивалю 15 травня 2024 року Новина оновлена 16 травня 2024, 10:32
Аня Тейлор-Джой на червоній доріжці Каннського кінофестивалю 15 травня 2024 року. Фото Getty Images

28-річна актриса поводилася на червоній доріжці як королівська особа

Американо-британська актриса та модель Аня Тейлор-Джой, відома за фільмами "Морган", "Спліт", "Меню", з’явилася на Каннському кінофестивалі 2024, на якому раніше "засвітилася" шикарна Меріл Стріп. 28-річна зірка вийшла на червону доріжку нового фільму "Фуріоза: Шалений Макс. Сага", в якому вона зіграла головну роль, втіливши "молодшу версію" Шарліз Терон ("Шалений Макс. Дорога гніву", 2015).

Для Тейлор-Джой — це перша кіноробота, представлена в Каннах. На події у середу, 15 травня, вона привнесла класичний гламур Старого Голлівуду. У сукні кольору шампанського без бретельок від Dior, зробленому на замовлення, Аня грайливо позувала фотографам.

Свій гламурний образ актриса доповнила ефектним кольє та блискучими сережками від Tiffany & Co. Світле волосся знаменитості було акуратно укладено в шикарну зачіску, а макіяж Ані включав підводку для очей та червону помаду.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Варто зазначити, що фільм "Фуріоза" з Крісом Гемсвортом та Анею Тейлор-Джой в головних ролях отримав шалений успіх на 77-му Каннському кінофестивалі. Під час світової прем’єри приквела режисера Джорджа Міллера "Фуріоза. Шалений Макс. Сага" глядачі влаштували цьому високооктановому бойовику шестихвилинні овації.

аня тейлор-джой кріс гемсворт ельза патакі
Актриса з колегами, включаючи Кріса Гемсворта (зліва третій) та режисера "Фуріози" Джорджа Міллера (зліва четвертий). Фото: Getty Images

Фільм "Фуріоза. Шалений Макс. Сага" (2024)

Приквел бойовика "Шалений Макс: Дорога гніву", події якого розкажуть про молодість безстрашної войовниці Фуріози, яку у старшому віці 2015 року зіграла Шарліз Терон.

Нагадаємо, що показ "Фуріози" ознаменував цього року другий день 77-го щорічного Каннського кінофестивалю. Захід розпочався у вівторок, 14 травня, і завершиться 25 травня. Раніше ми писали, що встигли "засяяти" в Каннах 86-річна актриса Джейн Фонда та елегантна Єва Грін.